Generatoren

Generatoren

Ben je op een locatie waar geen of onvoldoende stroom beschikbaar is, neem dan zo’n handige aggregaat van Huvema mee! Onze generatoren zijn optimaal geschikt voor mobiel stroomgebruik in de bouw & industrie, als noodstroom in- en om het huis, bij kamperen, op je plezierboot, bij de autosport, bij outdoor activiteiten en op festivals.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Mobiel stroomgebruik op elke locatie

Als je op een locatie bent waar geen stroom bij de hand is, dat kun je dit goed oplossen met een generator! Met onze serie stroomgeneratoren kun je op elke plaats en in elke situatie constante elektrische energie produceren. Altijd handig voor het aansluiten van je elektrische apparatuur, verlichting of elektrisch gereedschap op het werk, thuis, op de camping, bij buitenevenementen, bij noodsituaties, enz. Ook op de bouwplaats, of in de werkplaats waar nog geen stroom beschikbaar is, kun je een aggregaat goed gebruiken voor je elektrische gereedschappen , compressoren etc. Onze krachtige en betrouwbare stroomgeneratoren zorgen voor een constante stabiele stroomtoevoer op elke locatie. De aggregaten zijn gemakkelijk mee te nemen en daarmee ideaal voor mobiel stroomgebruik.

Aggregaten voor thuisgebruik en professionele toepassingen

Met een generator heb je altijd stroom bij de hand. Daarom is een aggregaat handig om mee te nemen bijvoorbeeld op vakantie op de camping of boot, maar ook bij het klussen in en om het huis. De generatoren met inverter zijn ideaal als je constante stroom wilt hebben voor het laden van je telefoon, laptop, ipad, accu en bij gebruik van kleine (huishoudelijke) apparatuur. Als vakman kun je een aggregaat goed gebruiken als stroomvoorziening op locatie, bijvoorbeeld bij gebruik van lasapparatuur , elektrisch gereedschap etc. Onze generatoren worden dan ook vaak gebruikt voor professionele toepassingen in de (kleine) industrie, in de bouw, bij evenementen etc.

Stroomaggregaat op maat

Stroomuitval of stroomstoring is altijd vervelend. Daarom is het fijn dat je bij ons snel en eenvoudig een stroomgenerator kunt bestellen. Online zie je gelijk wat de actuele voorraad is van de apparatuur. Heb je de generator vandaag nog nodig, dan kun je deze tijdens kantooruren afhalen op onze locatie in Veghel. Onze stroomaggregaten zijn betrouwbaar, robuust en geluidsarm en voor veel toepassingen inzetbaar. Weet je niet zeker welke stroomgenerator je het beste kunt kiezen, neem dan even contact op voor advies. Onze adviseurs zijn telefonisch bereikbaar op 0413-342275 of per mail via info@huvema.nl

Copyright © 2022 Huvema® - All rights reserved