Startkabels

Startkabels

Wil je voertuig niet meer wil starten door een lege accu? Dan kan dit snel en gemakkelijk worden opgelost door een set startkabels te gebruiken, waarmee je voertuig weer snel kunt starten. Huvema verkoopt startkabels van het Italiaanse merk Telwin. Daarmee bieden wij je een betrouwbare oplossing met de beste prijs/kwaliteitverhouding voor je startprobleem.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een startkabelset is altijd handig om bij de hand te hebben

Bij koud weer of als je bijvoorbeeld je lichten aan hebt laten staan kun je met een lege accu te maken krijgen. Ook als je je voertuig een langere tijd niet hebt gebruikt, dan kan het voorkomen dat je met een lege accu te maken krijgt. Dit komt bijvoorbeeld vaak voor bij voertuigen die je vooral in een seizoen gebruikt, zoals een boot, camper, motor etc. Als er een andere auto in de buurt is, kun je in dit soort situaties met startkabels aan de slag om je voertuig weer op te starten. Let er wel op dat je de juiste startkabels gebruikt en de kabels op de juiste wijze verbindt. Is er geen auto in de buurt die je op deze manier kan helpen starten, dan kun je het beste een snelstarter of acculader gebruiken. Overigens is het verstandiger om een druppellader te gebruiken als je je voertuig een langere tijd weinig of niet gebruikt. Met een druppellader houd je namelijk je accu in conditie en startklaar.

Universele accutesters geschikt voor alle batterijen?

De accutesters van Huvema zijn zeer compact, praktisch, gemakkelijk te gebruiken. Zonder dat je ze lost hoeft te koppelen van het voertuig kun je de verschillende functies gebruiken. Daarmee bespaar je veel tijd tijdens het testen. Bovendien zijn de functionaliteiten gemakkelijk en snel uit te voeren. De accutesters hebben een praktisch digitale display waarop de informatie over de batterijcontrole duidelijk wordt weergegeven. Op de meeste accutesters kun je kiezen voor de referentiestandaard die gebruikt wordt door de batterijfabrikanten (EN, IEC, DIN, SAE, CA-MCA). Deze verwijzen naar de verschillende reeksen startstromen. Dit maakt onze accutesters uitzonderlijk veelzijdig en universeel inzetbaar.

Kwalitatieve startkabels uit voorraad leverbaar

Het is altijd handig om een goede startkabelset in je auto bij de hand te hebben in geval van nood. Zo kun je jezelf, maar eventueel ook anderen weer helpen starten. De Telwin startkabels van Huvema zijn van de topkwaliteit en veelal uit voorraad leverbaar. Als je online bij Huvema bestelt, wordt je bestelling nog dezelfde werkdag door ons verwerkt, zodat je je startset snel in huis hebt. Afhalen op onze locatie in Veghel is ook mogelijk. Neem daarvoor het beste vooraf even telefonisch of per mail contact op met onze klantenservice, zodat wij je bestelling alvast voor je kunnen reserveren.

Copyright © 2022 Huvema® - All rights reserved