Snelstarters-acculaders

Snelstarters-acculaders

Heb je een starter of lader nodig voor je auto, motor, bestelbus, vrachtwagen of tractor. Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij leveren snelstarters, acculaders, druppelladers, omvormers en powerbanks van het Italiaanse merk Telwin. Daarmee bieden wij een uitgebreide serie boosters en jumpstarters met de beste prijs/kwaliteit verhouding. De professionele laders zijn verkrijgbaar in diverse laadstroom capaciteiten en functionaliteiten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 68

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Snel weer op weg met de Telwin snelstarters en acculaders

Een acculader is altijd handig om bij de hand te hebben in een garagewerkplaats, autobedrijf of als je graag aan auto’s sleutelt. Met een accubooster kun je je accu snel en in één keer opladen en weer snel de weg op! In garages is een acculader met starthulp/ booster functie dan ook een praktisch hulpmiddel. Soms heb je een voertuig dat je een tijdje niet gebruikt, zoals bijvoorbeeld een motor, boot, camper, scooter of tractor. Het probleem is dan vaak, dat de accu ‘leeg loopt’. Om dit te voorkomen, is het handig om een druppellader te gebruiken. Die zorgt ervoor dat de accu geladen blijft en je dus geen opstartproblemen krijgt. Bij Huvema vind je een groot assortiment aan laadapparatuur zoals acculaders, jumpstarters, omvormers, batterijladers, powerbanks etc. om je snel weer op weg te helpen.

Al je apparaten en voertuigen weer snel start- en gebruiksklaar

Huvema biedt je een groot assortiment aan laadapparatuur. Denk daarbij niet alleen aan het opladen van je auto, camper, motor, elektrische fiets maar bijvoorbeeld ook elektrisch gereedschap, scootmobiel, of bijvoorbeeld je mobiele telefoon of laptop. Wij leveren kwalitatieve, krachtige en betrouwbare laders van Telwin. En dat niet alleen! Ook voor ander garage equipment zoals bijvoorbeeld een gereedschapswagen , autogereedschap , een werkplaatspers of andere machines , dan ben je bij Huvema aan het goede adres.

We helpen je graag verder

Startproblemen lossen we graag voor je op. Kun je niet snel vinden welke lader voor jou het meest geschikt is? Neem dan even contact met ons op. We adviseren je graag bij het vinden van de juiste lader of starter. Bel ons gerust via 0413-342275 of mail naar info@huvema.nl

Copyright © 2022 Huvema® - All rights reserved