Compressoren

Compressoren

Zoek je een goede compressor tegen een scherpe prijs? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreide keuze aan lichte compressoren geschikt voor gebruik door doe-het-zelvers en klussers in-en-om het huis tot zwaardere modellen voor in de werkplaats en op de bouw. Ook voor de toebehoren kun je bij ons terecht. Alles in één adres.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 62

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een compressor voor elke klus

Een compressor is een handig hulpmiddel bij veel verschillende werkzaamheden en klussen thuis, in de werkplaats en de garage. Een kleine, compacte compressor is al voldoende om je te helpen bij eenvoudige klusjes, zoals het opblazen van een luchtbed of zwembad, het oppompen van je (auto)banden of het schoonblazen van een werkstuk. Voor het zwaardere werk kun je beter een compressor kopen met een groot aanzuigvermogen, een grotere ketelinhoud en een hoge werkdruk. De professional gebruikt deze compressoren vooral met koppelbare accessoires zoals bijvoorbeeld een tacker voor het schieten van spijkers en nieten, een verfspuit voor kitten en verven en met pneumatische gereedschap zoals een slagmoersleutel voor het los- en vastdraaien van moeren. Voor elke klusser, doe-het-zelver en vakman in de werkplaats en garage hebben wij de juiste compressor.

Een compressor als krachtige hulp voor extra lucht

Met een compressor kun je verschillende accessoires en gereedschappen aandrijven die op perslucht draaien. Of het nu om doe-het-zelf klussen of professionele werkzaamheden gaat: met een compressor heb je een multifunctioneel hulpmiddel in huis. Denk bijvoorbeeld aan het koppelen van een bandenblazer, verfspuit of pneumatisch gereedschap aan de perspomp. Bij ons vind je ook alle hulpmiddelen die je nodig hebt bij het werken met een compressor zoals slangen, aansluitnippels, drukregelaars, compressorolie etc.

Veel compressor varianten mogelijk

Een belangrijke factor bij het kopen van een compressor is de inhoud van de ketel en de druk die opgebouwd kan worden. De inhoud kan variëren van een kleine compressor van 6 liter tot een grote bouwcompressor of garagecompressor van 500 liter. Hoe groter de ketelinhoud, hoe langer je over een constante druk kunt beschikken. Dit is bijvoorbeeld belangrijk als je verf gelijkmatig wilt verspreiden. De modellen zijn verkrijgbaar met een druk die kan lopen van 8 bar tot 21 bar. Hoe hoger de maximale werkdruk, hoe krachtiger de compressor lucht kan uitblazen en hoe meer luchtgereedschappen de compressor aankan. Daarnaast kun je kiezen uit zuigercompressoren, V-snaar aangedreven olievrije of oliegesmeerde compressoren, schroefcompressoren etc. Let bij de aankoop van je compressor ook op het geluidsniveau van de compressor zodat je er niet alleen efficiënt maar ook zo comfortabel mogelijk mee kunt werken. Bij Huvema kun je heel eenvoudig je compressor online kopen. Wij zorgen dat je de compressor snel in huis hebt of we zetten hem voor je klaar, zodat je hem snel zelf kunt afhalen en er vandaag nog mee kunt werken. Vind je het lastig om de juiste compressor te kiezen, neem dan even contact op voor advies. Onze adviseurs zijn telefonisch bereikbaar op 0413-342275 of per mail via info@huvema.nl

Copyright © 2022 Huvema® - All rights reserved