Huvema alles voor de werkplaats

Huvema is ruim 50 jaar geleden gestart als familiebedrijf Huberts BV. Met de Nederlandse pioniersmentaliteit was Huberts BV één van de eersten met een succesvolle inkoop van machines uit Aziatische landen als China en Taiwan. Inmiddels opereert Huberts BV onder de naam Huvema en is daarmee uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van metaalbewerkingsmachines en toebehoren van Nederland. Inmiddels leveren wij onze machines wereldwijd in meer dan 60 landen. Ons leveringsprogramma is de afgelopen jaren uitgebreid met werkplaatsapparatuur en werkplaatsinrichting. Daarmee zijn wij in staat om een complete werkplaats optimaal in te richten voor professionals en hobbyisten. Daarnaast hebben wij de afgelopen jaren ook online een sterke groei doorgemaakt.

Wij vinden, dat goede prestaties beginnen met een professionele werkplaats. Onze specialisten helpen je graag met het vinden van de voor jouw toepassing meest geschikte machine, apparatuur en toebehoren. Wij leveren kwalitatieve producten tegen scherpe en vooral eerlijke prijzen. Wij houden zoveel mogelijk onze voorraad op peil. "Nee" verkopen is voor ons dan ook in principe geen optie. Onze klanten waarderen de goede prijs/kwaliteitsverhouding van onze producten, de service die wij bieden én onze flexibiliteit. Bovendien kunnen onze klanten altijd rekenen op de vakkundige service van onze eigen technische dienst voor installatie, reparatie en onderhoud!
Kom gerust zelf eens kijken in onze showroom in Veghel, waar wij alle machines werkend kunnen demonstreren.

Kernactiviteiten en verkoop van:

 • Huvema machines
 • Verspanende gereedschappen
 • Handgereedschappen
 • Werkplaatsinrichting
 • Werkplaatsapparatuur
 • PBM

Technische Dienst

Wij hebben een eigen technische dienst. Onze technici zijn specialisten die iedere machine goed kennen. Bij levering van de machines bieden wij u graag de mogelijkheid om de machines te laten installeren door onze medewerkers. Is je product defect of is er een servicebeurt nodig? Ook dan kun je op ons rekenen! Onze technische dienst voert zowel bij jou op locatie als eventueel in onze eigen werkplaats de benodigde werkzaamheden vakkundig uit.

Online bestellen

Op onze site vind je een ruime keuze aan artikelen voor (onderhouds)werkplaatsen, garages, vakopleidingen, hobby, bouw en constructie. De meeste artikelen zijn bij ons op voorraad. Wij streven er dan ook naar, dat je de bestelling de volgende werkdag in huis hebt.

Bestel veilig online je werkplaatsbenodigdheden via huvema.nl Contant betalen en pinnen is mogelijk bij afhalen in Veghel.

Exclusief dealer account

Dealers kunnen zich registreren met een exclusief dealer account. Houd er rekening mee, dat alleen onze bestaande dealers, wederverkopers en distributeurs een goedgekeurd dealer account krijgen. Wil je onze producten in je verkoopprogramma opnemen en ben je nog geen dealer? Neem dan contact op met ons sales team.

Exclusief Dealer Account
 • Direct de juiste prijs-, voorraad- en leverinformatie
 • Levering op elk gewenst adres
 • Inzicht in bestellingen en bestelhistorie
 • Gemakkelijk en veilig online betalen
 • Mogelijkheid om achteraf te betalen
 • Afhalen in Veghel mogelijk
 • Pinnen/contant betalen mogelijk bij afhalen
Copyright © 2022 Huvema® - All rights reserved