Acculaders

Acculaders

Huvema biedt een groot assortiment aan acculaders van het Italiaanse merk Telwin. Telwin is één van de marktleiders op het gebied van acculaders en starters. Met de acculaders van Telwin ben je verzekerd van een technologisch hoogwaardig en betrouwbaar product tegen de beste prijs/kwaliteit verhouding. De acculaders zijn geschikt voor gebruik bij de accu van je auto, boot, (bestel)bus, vrachtwagen, tractor, motor, scooter etc.. Of je nu een accu hebt met Lood, AGM, Gel of Lithium, in ons programma vind je altijd de juiste acculader.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 35

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Laad je accu snel op met een acculader!

Met een acculader kun je snel de lege accu van je auto, boot, bus, tractor, vrachtwagen etc. weer opladen. Dit doe je vooral als er voldoende tijd is om je voertuig voor een langere tijd aan de lader te laten staan. Afhankelijk van het vermogen van de acculader, kun je in een bepaalde tijdsduur je accu weer zo volledig mogelijk laden. Als je snel weer op weg wilt met een lege accu, kun je beter een snelstarter gebruiken. Daarmee kun je de accu in één keer veel stroom geven om weer op te starten. Heb je een voertuig dat je een tijdje niet gebruikt en meer seizoensgebonden is, zoals bijvoorbeeld een camper, cabriolet, boot, jetski of motor, dan is het heel verstandig om deze aan een zgn. druppellader te leggen. Daarmee houd je de accu in conditie en weer startklaar voor het seizoen. Door een druppellader te gebruiken zorg je er ook voor, dat de accu langer mee gaat.

Voor alle type accu’s een passende acculader

Er zijn verschillende soorten accu’s op de markt verkrijgbaar. Elk type accu heeft daarbij bepaalde eigenschappen. De acculaders van Huvema zijn geschikt voor alle type accu’s en de meeste acculaders zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Je zult merken, dat de acculaders van Huvema zijn zeer gebruiksvriendelijk zijn en geschikt voor veelzijdig gebruik voor de auto, boot, (bestel)bus, vrachtwagen, tractor, motor, scooter etc. Bovendien vind je in ons programma professionele acculaders voor de vakman, zoals (auto)monteurs in de garage, autowerkplaats of in de maritieme sector. Let bij de aanschaf van een acculader altijd op het aantal volt (6, 12 of 24) en het aantal ampère-uur (Ah) van de accu. De acculader moet namelijk dezelfde spanning hebben als de accu. De capaciteit staat als het goed is op je accu vermeld. Bij de productinformatie van de acculaders op onze site staat de minimale en maximale capaciteit van de lader vermeld. Zo kun je snel en makkelijk de juiste lader vinden die bij je accu past. Vooral voor professionals is het handig, dat de grotere en zwaardere (verrijdbare) acculaders uit ons productprogramma vaak omschakelbaar zijn van 12V naar 24V.

Een betrouwbare acculader voor elke toepassing

Huvema biedt een uitgebreide serie acculaders voor elke toepassing. Wij begrijpen dat het lastig is om de juiste keuze te bepalen. Wees ervan verzekerd, dat je bij Huvema aan het goede adres bent voor de aanschaf van je acculader. Niet alleen omdat Huvema de betrouwbare en hoogwaardige acculaders van het Italiaanse merk Telwin verkoopt, maar ook omdat we je graag verder helpen met een passend advies. Je kunt hiervoor telefonisch of per mail contact opnemen met onze sales afdeling. Huvema kan de acculaders snel en een veelal uit voorraad leveren. Wil je snel werken met je acculader, dan kun je deze op werkdagen ook zelf komen afhalen in Veghel.

Copyright © 2022 Huvema® - All rights reserved