Accutesters

Accutesters

Om te testen of er voldoende stroom in je accu zit, is een accutester een ideaal hulpmiddel. Dit is vooral handig als je onderweg bent. Huvema levert digitale accutesters van het Italiaanse merk Telwin. Een gerenommeerd en betrouwbaar wereldwijd topmerk op het gebied van laadapparatuur voor accu’s. De accutesters die Huvema aanbiedt zijn daar een mooie en logische toevoeging op.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Snel en eenvoudig het energieniveau van je accu testen

Wil je weten wat het energieniveau van je accu is, dan kun je daar snel en eenvoudig achter komen met een van onze accutesters. Het apparaat kan worden gebruikt voor alle soorten accu’s, zoals bijvoorbeeld die van je auto, bestelbus, motor, boot, caravan, camper of scooter. Zo weet je wat de stand van zaken is en dat je bijvoorbeeld onderweg niet stil komt te vallen. Met de uitkomst van de accutest kun je goed bepalen of je de accu wilt vervangen door een nieuwe of dat de accu misschien moet worden bijgeladen. Voor het bijladen kun je vaak het beste een druppellader gebruiken.

Universele accutesters geschikt voor alle batterijen

De accutesters van Huvema zijn zeer compact, praktisch, gemakkelijk te gebruiken. Zonder dat je ze lost hoeft te koppelen van het voertuig kun je de verschillende functies gebruiken. Daarmee bespaar je veel tijd tijdens het testen. Bovendien zijn de functionaliteiten gemakkelijk en snel uit te voeren. De accutesters hebben een praktisch digitale display waarop de informatie over de batterijcontrole duidelijk wordt weergegeven. Op de meeste accutesters kun je kiezen voor de referentiestandaard die gebruikt wordt door de batterijfabrikanten (EN, IEC, DIN, SAE, CA-MCA). Deze verwijzen naar de verschillende reeksen startstromen. Dit maakt onze accutesters uitzonderlijk veelzijdig en universeel inzetbaar.

Snel besteld = snel geleverd

De accutesters van Huvema kun je snel, veilig en eenvoudig online bestellen via deze site. Bestellingen van onze voorraadartikelen worden dezelfde werkdag nog door ons verwerkt. Dat betekent dat je de accutester ook snel in huis kunt hebben. Het afhalen van je bestelling op onze locatie in Veghel is op werkdagen ook mogelijk. Eventueel kun je hiervoor vooraf even telefonisch of per mail overleggen met onze klantenservice.

Copyright © 2023 Huvema® - All rights reserved