Werkplaats computerkasten

Werkplaats computerkasten

In vrijwel alle werkplaatsen, magazijnen, garages of lokalen tref je ten minste één computer aan. Of het nu is voor voorraadbeheer, presentaties of order verwerking: je ontkomt er niet aan! Het veilig gebruiken en opbergen van je PC, beeldscherm, laptop en zelfs je printer is hierbij dan uiteraard prioriteit. Met de computerkasten van Huvema is dit een koud kunstje!

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Welk voordeel geeft de computerkast mij?

Op de werkvloer wordt vaak gewerkt met materialen of handelingen welke schadegevoelig kunnen zijn voor je PC, beeldscherm of laptop. Een computerkast is hier een goede oplossing voor en zorgt dat je beide probleemloos kan combineren. Je scherm wordt goed beschermd en je PC met belangrijke gegevens zit veilig achter slot en grendel. Ook de eventuele kabels kunnen in zo’n computerkast netjes weggewerkt worden.

De computerkasten van Huvema kunnen worden geleverd in diverse varianten voor beeldscherm maat 17’’ en 27’’, zo is er voor ieder wat wils. Deze PC-kasten zijn gemaakt van degelijk staal met een plaatdikte van 1,2 mm en gepoedercoat, daarmee kunnen ze wel tegen een stootje. De draagcapaciteit van elke computerkast is zowel bij het werkblad, de lade en het legbord ruim voldoende. Ook worden de kasten geleverd inclusief centrale vergrendeling, zodat alles veilig achter slot en grendel ligt. Bij de modellen met beeldscherm bescherming is een 2mm dikke plexiglas plaat voorzien om je scherm extra te beveiligen. Deze plaat is natuurlijk dusdanig afgewerkt, dat het zicht op je scherm niet wordt belemmerd! Tenslotte zijn de kasten afgewerkt inclusief ventilatieopeningen voor het afvoeren van de warmte

Waar gebruik je een computerkast?

In veel werkplaatsen, lokalen of logistieke centra worden computerkasten gebruikt. Bij de inpakruimte is het bijvoorbeeld makkelijk om direct de orders te kunnen verwerken. Dit kan ideaal in combinatie met diverse werktafels . Ook is het bijvoorbeeld handig voor het bijhouden van diverse meetwerkzaamheden. Tegelijkertijd kun je namelijk ook je meetgereedschap in de kast opslaan. Een computer in magazijn of expeditie kun je ook gebruiken om je voorraadsysteem voor je boren , frezen of overige gereedschappen bij te houden.

Wat kan ik verwachten van deze PC-kasten?

Huvema heeft een compact maar degelijk assortiment van computerkasten. Zo hebben wij een model in 17’’ én 27’’, waarmee de kasten geschikt zijn voor een groot aantal PC’s én beeldschermen. Deze standaard modellen leveren wij je binnen enkele dagen uit voorraad.

Copyright © 2023 Huvema® - All rights reserved