Werkplaatsinrichting

Goede prestaties beginnen met een professionele werkplaats ! Bij huvema.nl vind je hoogwaardige werkplaatsinrichting van professionele kwaliteit. Ideaal voor in de garage, werkplaats, loods, productie etc. Modern vormgegeven en kwalitatief uitgevoerd.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-36 van 390

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Alles wat je werkplaats nodig heeft

Huvema werkplaatsinrichting biedt alles wat je werkplaats nodig heeft, van stapelbakken en gereedschapsborden tot materiaalkasten of gereedschapswagens . Je complete werkplaatsinrichting vind je met deze producten van Huvema. Efficiënt en geordend werken is de standaard met de diverse producten van Huvema. Dankzij het brede assortiment kunnen we in alle magazijn- en werkplaatsartikelen diverse alternatieven bieden in breedte, diepte, hoogte, draagcapaciteit etc. kortom voor elke werkruimte hebben wij een passende oplossing.

Voor onze artikelen in werkplaatsinrichting maken wij voornamelijk gebruik van Europese fabrikanten. Hiermee kunnen we kwaliteit leveren die passend is voor professioneel gebruik! Zo wordt ons werkplaatsmeubilair zoals computerkasten , werkbanken of opslag draai- en freesgereedschappen standaard gemaakt van 1,2 mm gepoedercoat staal! Daarnaast worden de Plano® artikelen uit ons assortiment nog steeds geproduceerd in Italië om daarmee industriële kwaliteit te kunnen waarborgen én hebben onze lade indeling bakjes naast een zeer scherpe prijs ook de allerhoogste kwaliteit.

Passend voor diverse werkzaamheden

De producten in de lijn werkplaatsinrichting van Huvema zijn voor zeer brede toepassing. Ben je op zoek naar gereedschapskasten voor de opslag van of ? Ook dit hebben we uiteraard! Milieukasten voor de opslag van diverse smeermiddelen of gevaarlijke stoffen in je werkplaats: de mogelijkheden zijn eindeloos!

We denken graag met je mee!

Wil je advies? Pleeg dan zeker een belletje, schrijf ons mailtje of wandel eens binnen bij Huvema. We hebben inmiddels veel ervaring bij het meedenken in je magazijn en/of werkplaatsinrichting. Diverse autogarages, onderhoudsdiensten, distributiecentra én productieruimtes waren je al voor! Onze adviseurs komen graag, geheel vrijblijvend, eens bij je langs om mee te denken over een optimale invulling van je ruimte! Naast het standaard assortiment dat wij uit voorraad leveren, zijn er voldoende mogelijkheden voor aanpassingen op de standaard artikelen zoals kleur, afmetingen of bijvoorbeeld het materiaal van een werkblad.

Bezoek onze showroom

Huvema heeft een showroom en demonstratieruimte van 2000 m2. We laten je daar graag ons hele leveringsprogramma zien.
Showroombezoek inplannen

Showroombezoek en het afhalen van bestellingen in Veghel is mogelijk op
werkdagen van 08.30 uur tot 16.30 uur

Online betaalmethoden
Service en onderhoud

Is jouw product na de garantieperiode defect of is er een servicebeurt nodig? Ook dan kun je op ons rekenen!

Neem contact met ons op via telefoonnummer 0413-342275. Voor onze klanten hanteren wij scherpe tarieven.

Advies en support

Onze medewerkers geven je graag deskundig advies en helpen je met het vinden van de voor jouw toepassing meest geschikte product. lees verder

Wij vinden het belangrijk dat jouw machines zo optimaal mogelijk draaien. Als klant van Huvema kun je dan ook rekenen op de support van ons technische serviceteam.lees verder

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze beste aanbiedingen en advies!

Volg ons
Copyright © 2023 Huvema® - All rights reserved