Materiaalkasten

Materiaalkasten

Op zoek naar een stevige kast voor de opslag van diverse materialen? Onze materiaal kasten zijn beschikbaar in verschillende lengtes, hoogtes én dieptes. Ook bieden we deze stalen kasten aan met verschillende opties voor legborden in de materiaalkast. Op deze manier kunnen we voor elke werkplaats, magazijn, techniek lokaal of garage een passende materiaalkast leveren.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De kwaliteit van onze stalen materiaalkasten

De stalen materiaal kasten van Huvema zijn zeer geschikt voor de opslag van zware en robuuste materialen. Deze vleugeldeur kasten worden in Europa geproduceerd met robuust gepoedercoat plaatwerk. De legborden hebben een hoog draagcapaciteit van 75 kg oplopend tot 120 kg, dit geeft je dus voldoende capaciteit om bijvoorbeeld je gereedschap, voorraad of bewerkte producten in grote aantallen, flexibel op te slaan.

De deuren van deze materiaalkasten kun je tot 180 graden open klappen. Ze zijn te sluiten met een centrale vergrendeling. Ook heeft elke materiaalkast verstelbare voetjes, waardoor je deze ook op een ongelijke vloer prettig kan gebruiken. Met de mogelijkheid om je legborden per 50mm te verstellen in hoogte, geeft je dit nog meer vrijheid voor de ongelijkheden van de op te ruimen materialen.

Wat bieden de materiaalkasten van Huvema mij?

Een materiaalkast wordt in elke werkplaats, magazijn, productiehal, berging of techniek lokaal gebruikt. Denk hierbij aan de opslag van diverse materialen zoals handgereedschap , voorraad, overig verspanende gereedschappen etc. Met de ruime capaciteit en diverse maten kun je je producten gemakkelijk én gestructureerd wegleggen, heb je ze snel bij de hand maar ligt het niet in de weg. Een materiaalkast geeft je dus snel een goed opgeruimde werkplek naar eigen invulling! Met onze diverse types zit er dus vast en zeker iets passends bij voor jouw ruimte.

Naast materiaalkasten biedt Huvema ook andere kasten voor de opslag in jouw werkplaats, bekijk bijvoorbeeld eens onze gereedschapskasten of archiefkasten .

De opties van de Huvema materiaalkasten

De stalen materiaalkasten van Huvema worden standaard geleverd in de kleur RAL5015 en zijn geproduceerd in Europa van een robuust gepoedercoat plaatwerk. Tóch zijn er verschillende mogelijkheden om jou de meest geschikte kast te bieden. Zo hebben we kasten met een 0,8mm plaatwerk welke een legbord capaciteit tot 75 kg hebben, ook zijn er zwaardere modellen met 1,2mm plaatwerk met een legbord capaciteit tot 120 kg. Daarnaast zijn er ook modellen met laden, uittrekbare legborden, inwendige gereedschapsborden, materiaalbakjes én CNC gereedschap opslag mogelijk. Kijk dus eens in ons assortiment om jouw gewenste model te vinden

Mocht je een materiaalkast zoeken met bijvoorbeeld een andere invulling, capaciteit, afmetingen of kleur, neem dan gerust contact met ons op! We denken graag met je mee én kunnen in dat geval ook andere opties aanbieden buiten ons standaard voorraad assortiment.

Copyright © 2022 Huvema® - All rights reserved