Milieukasten en lekbakken

Milieukasten en lekbakken

Milieukasten en lekbakken zijn een eenvoudige methode voor de opslag van je chemische oliën, vetten, verf en overige gevaarlijke stoffen. Waar het zowel wettelijk als verzekeringtechnisch ook sterk wordt geadviseerd om milieukasten en lekbakken te gebruiken, is het buiten dat ook erg prettig om te weten dat deze opslag in goede handen is. Een milieukast of lekbak zie je in elke werkplaats, magazijn of garage.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Milieukast of lekbak?

De keuze is aan jou: een milieukast of lekbak. Maar welke kun je nu het beste gebruiken? We helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Milieukasten zijn ideaal voor de opslag van kleine potjes verf, een kannetje olie, reinigingsmiddel of diverse smeermiddelen. Je kunt de flesjes, busjes of kannetjes makkelijk plaatsen op de legborden in de milieu kast. Deze legborden hebben een omhoogstaande rand waardoor het vloeistof niet van het legbord af kan druppelen of stromen. Wanneer het legbord vol raakt kun je deze gemakkelijk uittrekken of uit de kast halen waarna je de vloeistof eenvoudig kunt deponeren. Huvema biedt half hoge en hoge milieukasten voor zowel reguliere als tot ruimere capaciteit. De milieu kasten kunnen per legbord tot 75 KG dragen en zijn beschikbaar met verplaatsbare, stationaire legborden of uittrekbare legborden.

Een lekbak is een goede oplossing voor meer grootschalige opslagmogelijkheden. Denk hierbij aan een groot vat of bijvoorbeeld jerrycans vanaf 20L. De lekbakken zijn gemaakt van 2.0 mm dik staal waarmee ze tot 300KG capaciteit kunnen dragen. Daarnaast zijn de lekbakken voorzien van een vloeistofdichte afvoerbak, waarbij je ook met een lek bak gemakkelijk je vloeistoffen kunt deponeren. De lekbakken van Huvema zijn ook eenvoudig te verplaatsen met een heftruck of pompwagen.

Deel je milieukast of lekbak netjes in

Met een nette indeling van je milieukast of lekbak bespaar je extra ruimte én creëer je een veilige werkomgeving. Naast de lekbakken of milieukasten bieden we ook andere zaken waarmee je je oliën, koelmiddelen etc. netjes kunt opslaan. Zo hebben we bijvoorbeeld jerrycans met 5, 10 en 20L. volume.

Daarnaast hebben wij standaard vetten, olie, snijmiddel, beitspasta in een stuks verpakking, deze zijn online op onze site te vinden onder de categorie smeermiddelen .

Opvallend en veilig

De lekbakken of milieukasten uit ons assortiment leveren wij standaard in een opvallende kleur geel (RAL1023). Dit zorgt voor een goed onderscheid van de opslaglocaties van bijvoorbeeld gevaarlijke stoffen en laat deze duidelijk opvallen. Mocht je tóch liever een andere kleur zien, dan is dit ook mogelijk! Verder zijn een andere indeling, vergrendeling of afwijkende afmeting opties die we op aanvraag kunnen aanbieden. Stel je vraag hierover via de ‘’stel je vraag’’ knop of neem contact op met onze klantenservice via +31 (0) 413 342 275 of info@huvema.nl

Bezoek onze showroom

Huvema heeft een showroom en demonstratieruimte van 2000 m2. We laten je daar graag ons hele leveringsprogramma zien.
Showroombezoek inplannen

Showroombezoek en het afhalen van bestellingen in Veghel is mogelijk op
werkdagen van 08.30 uur tot 16.30 uur

Online betaalmethoden
Service en onderhoud

Is jouw product na de garantieperiode defect of is er een servicebeurt nodig? Ook dan kun je op ons rekenen!

Neem contact met ons op via telefoonnummer 0413-342275. Voor onze klanten hanteren wij scherpe tarieven.

Advies en support

Onze medewerkers geven je graag deskundig advies en helpen je met het vinden van de voor jouw toepassing meest geschikte product. lees verder

Wij vinden het belangrijk dat jouw machines zo optimaal mogelijk draaien. Als klant van Huvema kun je dan ook rekenen op de support van ons technische serviceteam.lees verder

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze beste aanbiedingen en advies!

Volg ons
Copyright © 2023 Huvema® - All rights reserved