Lockers

Lockers

Huvema heeft een breed assortiment aan lockers. Kwalitatieve lockerkasten of garderobekasten voor een fabriek, productiebedrijf, school of magazijn vind je in ons assortiment! Of het nou gaat om 1, 2 of 3 werknemers of tientallen, met de stalen lockerkasten van Huvema kun je iedereen een prettige opslag mogelijkheid bieden voor zijn of haar persoonlijke bezittingen, werkkleding, lunch etc.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Duurzame lockers vind je bij Huvema!

Een lockerkast is een perfecte oplossing voor de opslag van persoonlijke bezittingen, mobiele telefoons, werkkleding én persoonlijke beschermingsmiddelen. Veel bedrijven, scholen, fabriekshallen én garages maken dan ook graag gebruik van onze lockers.

Met de stalen locker kasten van Huvema berg je je spullen met een goed gevoel op. De lockers komen standaard met een centrale vergrendeling inclusief sleutel. Deze stalen lockers worden in Europa geproduceerd, het plaatwerk wordt gelast en is van 0,7mm dik staal, ook is het gepoedercoat. Dit geeft het naast een mooie afwerking ook extra stevigheid! Daarnaast zijn de lockers standaard voorzien van het gemak van verplaatsbare hangers, een stevig plateau, een insteek voor naamplaatjes én de mogelijkheid om de deuren tot 120 graden te openen.

Naast de standaard voorzieningen van de locker kast zijn er diverse opties welke in sommige gevallen handig kunnen zijn! Zo zijn er varianten welke wat smaller zijn, waardoor je met minder ruimte meer opslag kunt realiseren. Ook bieden we lockers met 2 of zelfs 4 lockers onder elkaar, ideaal voor ruimte besparing én om onnodig grote lockers te vermijden. De K6022 beschikt ook over een schuine bovenzijde waardoor rommel niet op de bovenzijde kan worden gelegd.

Al je persoonlijke spullen netjes opgeruimd!

Lockers en garderobekasten zijn een fijne opslagmethode voor het opruimen van je persoonlijke spullen. Ook kun je hier aan het einde van je werkdag makkelijk je werkkleding , persoonlijke bescherming , helm én werkschoenen opruimen.

Nog meer opslag gewenst? Wij helpen je graag verder

In ons magazijn in Veghel heeft Huvema een standaard assortiment in voorraad. Een vlotte levering is dan ook geen issue.

Mocht het gewenste model er toch niet tussen zitten, dan denken we graag met je mee. Opties als een andere kleur, vergrendeling, modellen met een ruitje of een bankje voor je lockers zijn dan ook allemaal mogelijkheden die we kunnen bieden. Neem gerust eens contact met ons op via de mail, de ‘’stel je vraag’’ knop of telefonisch om de mogelijkheden samen eens door te nemen. Bij uitgebreidere projecten komen we graag op locatie om samen de meest ideale invulling en indeling te bespreken.

Bezoek onze showroom

Huvema heeft een showroom en demonstratieruimte van 2000 m2. We laten je daar graag ons hele leveringsprogramma zien.
Showroombezoek inplannen

Showroombezoek en het afhalen van bestellingen in Veghel is mogelijk op
werkdagen van 08.30 uur tot 16.30 uur

Online betaalmethoden
Service en onderhoud

Is jouw product na de garantieperiode defect of is er een servicebeurt nodig? Ook dan kun je op ons rekenen!

Neem contact met ons op via telefoonnummer 0413-342275. Voor onze klanten hanteren wij scherpe tarieven.

Advies en support

Onze medewerkers geven je graag deskundig advies en helpen je met het vinden van de voor jouw toepassing meest geschikte product. lees verder

Wij vinden het belangrijk dat jouw machines zo optimaal mogelijk draaien. Als klant van Huvema kun je dan ook rekenen op de support van ons technische serviceteam.lees verder

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze beste aanbiedingen en advies!

Volg ons
Copyright © 2023 Huvema® - All rights reserved