Lasapparaten MIG/MAG

Lasapparaten MIG/MAG

Ben je een professionele lasser en heb je veel en repetitief laswerk? Kies dan voor een MIG/MAG lasapparaat, waarmee je in korte tijd lange stukken metaal op dezelfde wijze aan elkaar kunt lassen. De lasapparaten in het Huvema assortiment zijn van het gerenommeerde merk Telwin. De wereldwijde marktleider op het gebied van lasapparatuur!

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De beste lastechniek voor allerlei toepassingen

De MIG/MAG lastechniek is geschikt voor veelzijdige toepassingen. Het ideale van deze lasmethode is, dat het zowel handmatig, semiautomatisch als volledig door een lasrobot kan worden uitgevoerd. Dankzij de veelzijdigheid en de snelheid is MIG/MAG-lassen, dat valt onder het booglassen, tegenwoordig het meest gebruikte lasproces. Bovendien is de techniek eenvoudig aan te leren én heeft het de mogelijkheid tot mechanisatie en robotisatie voor bijvoorbeeld grootschalig of projectmatig lassen en repetitief laswerk. Het MIG-MAG lassen staat daarnaast ook bekend om de hoge flexibilliteit en de hoge neersmelt. Kortom: MIG/MAG lassen is de gemakkelijkste en de snelste manier van lassen voor de (semi-)professional en ook nog eens geschikt voor toepassing op veel verschillende soorten staal en variërende diktes van het materiaal. De methode is dan ook uitstekend voor bijvoorbeeld het lassen van dunne platen, carrosserie, plaatwerk, in de industrie en grote bedrijven.

De beste lasapparatuur voor (semi-)automatisch lassen

Zoek je een betrouwbaar en veelzijdig MIG/MAG lasapparaat, kijk dan niet verder! De lasapparaten in het assortiment van Huvema zijn van het gerenommeerde merk Telwin. Telwin is de wereldwijde marktleider op het gebied van lasapparatuur! Met een Telwin lasapparaat koop je een ultramodern, innovatief en technologisch geavanceerd lasapparaat, waarmee je gegarandeerd bent van uitstekende prestaties onder alle operatieve omstandigheden. Ook de benodigdheden voor het MIG/MAG lassen, zoals lasdraad en lastoortsen vind je uiteraard bij Huvema. Daarnaast wordt bij het MIG/MAG lassen de lasnaad tijdens het lassen beschermd door een beschermgas om roest en insluiting te voorkomen. Dit toegevoegde gas is bij ons apart verkrijgbaar (CO2 of Argon). Het lasgas kan zowel worden aangevoerd uit wegwerpflessen , als uit (aangeraden) gascilinders.

Snel aan de slag met lasapparatuur met de beste prijs/kwaliteitsverhouding

Ben je op zoek naar een lasapparaat met de beste prijs/kwaliteitsverhouding, dan ben je bij Huvema aan het goede adres! Onze MIG/MAG lasaparaten zijn verkrijgbaar in draagbare en stationaire uitvoering. Een must-have in je onderhouds-, constructie- of carrosseriewerkplaats! Wij leveren onze MIG/MAG lasapparaten uit voorraad vanuit ons warehouse in Veghel. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je nog vragen? Neem gerust even contact op met onze adviseurs.