Lassen toebehoren

Lassen toebehoren

Bij Huvema ben je aan het goede adres voor alles wat je nog nodig hebt voor het lassen: verbruiksartikelen, gereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen. Bij ons vind je een breed assortiment lastoebehoren, zoals elektroden, spatspray, bikhamers, lasklemmen, lastips, lashandschoenen, lashelmen, cilindergassen en nog veel meer. Met onze hoogwaardige producten verkrijg je het beste resultaat.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 295

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Alles wat je nodig hebt om perfect te kunnen lassen

Of je nu een beginnende, ervaren lasser, hobbyist of lasprofessional bent en welke lastechniek je ook gebruikt. Voor iedereen geldt dat je er niet aan ontkomt om naast je lasapparatuur óók lastoebehoren te gebruiken. Lasbenodigdheden zijn heel divers en afhankelijk van de lasmethode die je gebruikt, kies je ook je toebehoren. Een belangrijke categorie in de lastoebehoren zijn natuurlijk de verbruiksartikelen zoals laselektroden, lastips, lasdraad en gascilinders. Daarnaast is ook klem- en lasgereedschap een handige en onmisbare factor als je gaat lassen. Vergeet ook niet de essentiële persoonlijke beschermmiddelen, zoals een lashelm maar ook handschoenen en bijvoorbeeld een veiligheidsbril voor als je de lasnaden gaat nabewerken.

Welke lastoebehoren heb ik nodig?

Het handigst is, om voor jezelf op een rijtje te zetten welke lasbenodigheden je nodig hebt bij de lasmethode die je gaat gebruiken. Over het algemeen zijn natuurlijk bij iedere lastechniek persoonlijke beschermingsmiddelen belangrijk. Veel artikelen zijn min of meer van toepassing voor alle lastechnieken, zoals een lastoorts, lastips, lasklemmen en lasgereedschap. Zet daarnaast de verbruiksartikelen die je nodig hebt op je lijstje. Bij MIG/MAG lassen zijn dat bijvoorbeeld de laselektroden, bij TIG lassen is daarnaast ook lasgas belangrijk om mee te bestellen. Tenslotte kun je bij puntlassen bijvoorbeeld denken aan de zgn. lasarmen Huvema heeft voor jou een compleet assortiment aan lasbenodigdheden om veilig en efficiënt te lassen.

Alle lastoebehoren die je nodig hebt

Huvema levert alle toebehoren die je nodig hebt voor het lassen snel en veelal uit voorraad. Bestel je lasbenodigdheden eenvoudig online. Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, is nog dezelfde dag verzonden. Weet je niet precies welke toebehoren je op je lijstje moet zetten? Neem dan even contact met ons op. Dat kan per mail via info@huvema.nl of telefonisch op nummer 0413 342275

Copyright © 2022 Huvema® - All rights reserved