Lasapparaten TIG

Lasapparaten TIG

Wil je kwalitatief hoogwaardige lasverbindingen maken, dan kies je voor een TIG lasapparaat van Huvema. Huvema levert geavanceerde TIG lasapparaten van Telwin. De apparatuur is voorzien van een inverter technologie en microprocessor gestuurd. Dankzij het overzichtelijke display zijn onze Telwin lasapparaten eenvoudig en nauwkeurig instelbaar voor elke las opdracht.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bereik hoogwaardig lasnaden met TIG lasapparatuur

Ben je een ervaren doe-het-zelver of professional en op zoek naar een lasapparaat voor meer complexe reparatie- en onderhouds laswerkzaamheden ? Wil je gedetailleerd laswerk maken met schone en mooie lasverbindingen zonder deze te hoeven nabewerken? Ga dan aan de slag met de TIG lastechniek! Omdat de kwaliteit van de lasnaad zeer hoog is en er geen lasspetters op het werkstuk komen, wordt de TIG-lastechniek niet alleen toegepast bij constructie- en interieurbedrijven, maar ook in voedingsmiddelen- en chemische industrie. TIG-lassen is bijvoorbeeld dan ook ideaal voor het restaureren van oldtimers, auto's of motoren en het maken van meubilair.

Geavanceerde en overzichtelijke apparatuur voor complex laswerk

De TIG lasapparaten die Huvema voert, zijn van het Italiaanse wereldmerk Telwin. Daarmee hebben wij betrouwbare en geavanceerde apparatuur in huis, waarbij de nieuwste technologieën worden toegepast. De draagbare Telwin lasapparatuur is standaard voorzien van een duidelijk en overzichtelijk bedieningspaneel. Met de instel- en selectie knoppen kun je dan ook eenvoudig alle parameters op de juiste manier instellen, zodat elke lasopdracht eenvoudig en nauwkeurig kan worden uitgevoerd met het beste resultaat! Ook de toebehoren die je nodig hebt bij het TIG lassen, zoals een lastoorts , lasgas en wolfram elektrodes kun je bij Huvema online bestellen.

TIG lasapparatuur uit voorraad leverbaar

De betrouwbare en nauwkeurige TIG lasapparaten uit het assortiment van Huvema hebben de beste prijs/kwaliteitsverhouding. De beste optie voor de veeleisende lasser die kwalitatief hoogwaardige lasverbindingen wil maken. Wij leveren onze TIG lasapparaten uit voorraad vanuit ons warehouse in Veghel. Als je vandaag nog wilt werken met je lasapparaat, is ophalen in Veghel dan ook geen probleem! Wil je meer weten over de mogelijkheden of heb je specifieke vragen? Neem gerust even contact ons op.

Copyright © 2022 Huvema® - All rights reserved