Lasapparaten MMA Elektrode

Lasapparaten MMA Elektrode

MMA lassen is één van de meest populaire lasmethodes. Daarom vind je bij Huvema een grote keuze aan deze elektrode lasapparaten. Huvema levert de MMA lasapparatuur van het gerenommeerde merk Telwin. Als lasprofessional en hobbyist weet je, dat Telwin bekend staat als één van de beste en meest betrouwbare leveranciers op het gebied van lastechnische producten. Met de producten van Telwin kun je dan ook perfect en veilig lassen. Niet voor niets wordt Telwin ‘The Home of Welding’ genoemd! Uiteraard leveren wij ook de lastoebehoren die je nodig hebt voor het elektrodelassen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De beste apparatuur voor de meest universele lasmethode

Voor kleine lasklussen, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden is het MMA lassen de beste lasmethode. Door de kenners wordt het ook wel booglassen of elektrisch lassen genoemd. Het is een populaire en veelgebruikte lastechniek die je bijna onder alle omstandigheden kunt toepassen, omdat je geen rol lasdraad of gasfles nodig hebt. Omdat de MMA lasapparaten vrij licht zijn en je het elektrodelassen compact kunt uitvoeren, is het ook nog eens een ideale lasmethode om in te zetten op slecht bereikbare plaatsen. De MMA lasapparaten van Huvema zijn ook ideaal voor de beginnende lasser. De toestellen zijn relatief laag geprijsd en er kan weinig aan kapot gaan. Omdat deze lasapparaten draagbaar zijn, zijn ze handig in gebruik voor zzp'ers, doe-het-zelvers, aannemers en de vakman om mee te nemen naar verschillende werkplekken op locatie. Bij Huvema vind je een uitgebreide keuze aan MMA lasapparaten voor elektrodelassen van het topmerk Telwin. Onze betrouwbare booglasapparaten bieden een zeer hoge stabiliteit van de vlamboog en lasstroom en zijn uiteraard voorzien van de nodige themische beveiligingsopties.

MMA lasapparaten en elektrodes voor veelzijdige laswerkzaamheden

Dankzij het gebruik van laselektrodes is elektrodelassen een eenvoudige manier van lassen. Het is ook makkelijk om aan te leren. Daarom wordt de MMA lasmethode vooral veelgebruikt door doe-het-zelvers, hobbyisten en in de kleinere reparatiewerkplaatsen. Omdat de MMA lasapparatuur licht en compact is, zijn de meeste toestellen draagbaar en daarmee ook handig voor gebruik voor je laswerkzaamheden op locatie. De hoeveelheid lasstroom die je nodig hebt (= het regelbereik) en de dikte van de elektrode moeten wel altijd met elkaar in verhouding zijn. Let daarop bij het kopen van je booglasapparaat! De laselektrodes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Hoe dikker je materiaal, hoe dikker je elektrode. Bij Huvema vind je alle lasaccessoires en laselektrodes die je nodig hebt, zoals rutiel elektrodes, basische elektrodes, (cerium)-wolfram elektrodes etc.

Telwin MMA lasapparatuur, compleet geleverd uit voorraad

Wij leveren de MMA lasapparaten, vaak compleet met een set basiselektrodes, uit voorraad. Weet je niet precies welk apparaat je nodig hebt voor je laswerk, neem dan contact op met onze klantenservice. Bel even naar 0413-342275 of mail info@huvema.nl. De collega’s van ons salesteam helpen je graag verder.

Copyright © 2022 Huvema® - All rights reserved