Steekwagens

Steekwagens

Goederen over een kleine afstand verplaatsen maar toch je rug sparen? Steekwagens zijn hiervoor dé oplossing! Huvema biedt uiteenlopende modellen met diverse mogelijkheden én draagcapaciteiten. Vind hier voor jouw toepassing de juiste steekwagen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Steekwagens van Huvema!

Steekwagens zijn zeer handig om zwaardere materialen van A naar B te transporteren, zonder er fysiek zwaar mee te worden belast. Gevulde dozen of kisten vervoeren, in of uitladen van een bedrijfswagen of bus, tonnen verplaatsen: de steekwagen doet het allemaal voor je! Met onze ergonomische steekwagens hebben we voldoende keus. Meer informatie over de verschillende types vind je op deze pagina.

Steekwagens in verschillende soorten

Steekwagens zijn verkrijgbaar in vele soorten, maten, kleuren én toepassingen. Huvema heeft diverse modellen, om zo voor jouw toepassing de juiste steegwagen aan te kunnen bieden. Zo hebben we compacte modellen met een draagcapaciteit van 60 kg tot zwaardere modellen, welke gemakkelijk 250 kg van A naar B kunnen transporteren. Verder opties in ons assortiment zijn stalen steekwagens, aluminium steekwagens, inklapbare steekwagens, steekwagens voor zware ladingen en transportwagens .

Op zoek naar een steekwagen?

Heb je de juiste steekwagen gevonden? Bestel hem dan vandaag nog via onze website. Wij zorgen dat de steekwagen snel bij je wordt geleverd, zodat je er snel mee kunt werken! Als je er liever voor kiest om de steekwagen zelf bij ons op te halen in Veghel, dan is dat uiteraard ook geen probleem!