Heftafels

Heftafels

Onze heftafels zijn precies wat jij nodig hebt, als je op zoek bent naar de ideale oplossing om zware lasten moeiteloos te tillen en te verplaatsen. Met onze hoogwaardige heftafels kun jij efficiënt werken en jouw productiviteit verhogen!

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Heftafels voor een stabiele en veilige werkomgeving

Onze heftafels (ook wel goederenheffers) zijn ontworpen met oog voor gebruiksgemak en veiligheid. Ze zijn uitgerust met krachtige hydraulische systemen, waarmee jij moeiteloos de hoogte van de tafel kunt aanpassen. Hierdoor kun je zware goederen op de juiste werkhoogte tillen en verminder je het risico op vermoeidheid en letsel. Met de stevige constructie bieden onze heftafels een stabiele en veilige werkomgeving.

Wij hebben de juiste heftafel voor elke situatie : of je nu werkzaam bent in een magazijn, een werkplaats of een productieomgeving. Onze heftafels worden gebruikt in veelzijdige toepassingen zoals gebruik bij kantbanken en persen, bij matrijsbehandeling, transportbanden, laden en lossen van vrachtwagens en onderhoudswerkzaamheden. Ze zijn ook ideaal om te gebruiken als verstelbare werkbank, positioneringstafel voor lassers of nivelleringstafel. De heftafels zijn verkrijgbaar met verschillende laadcapaciteiten, tafelafmetingen en hefhoogtes en mét of zónder remfunctie. Of je nu kleine goederen of zware machines moet tillen, onze heftafels leveren de betrouwbaarheid en duurzaamheid die jij nodig hebt.

Betrouwbare producten en uitstekende service

haf je een heftafel bij Huvema aan, dan profiteer je van een uitstekende service en betrouwbare producten. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het eenvoudig om jouw gewenste heftafel te vinden en te bestellen. Wij zorgen voor een snelle levering, zodat jij snel aan de slag kunt met jouw nieuwe heftafel. Ons team staat bovendien klaar om je vragen te beantwoorden en advies te geven over de beste heftafel voor jouw specifieke toepassing. Verhoog je efficiëntie en tilgemak met onze hoogwaardige heftafels. Kijk in ons assortiment en vind de perfecte heftafel die aansluit bij jouw behoeften en je werk naar een hoger niveau tilt.

Bezoek onze showroom

Huvema heeft een showroom en demonstratieruimte van 2000 m2. We laten je daar graag ons hele leveringsprogramma zien.
Showroombezoek inplannen

Showroombezoek en het afhalen van bestellingen in Veghel is mogelijk op
werkdagen van 08.30 uur tot 16.30 uur

Online betaalmethoden
Service en onderhoud

Is jouw product na de garantieperiode defect of is er een servicebeurt nodig? Ook dan kun je op ons rekenen!

Neem contact met ons op via telefoonnummer 0413-342275. Voor onze klanten hanteren wij scherpe tarieven.

Advies en support

Onze medewerkers geven je graag deskundig advies en helpen je met het vinden van de voor jouw toepassing meest geschikte product. lees verder

Wij vinden het belangrijk dat jouw machines zo optimaal mogelijk draaien. Als klant van Huvema kun je dan ook rekenen op de support van ons technische serviceteam.lees verder

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze beste aanbiedingen en advies!

Volg ons
Copyright © 2024 Huvema® - All rights reserved