Intern transport

Intern transport

Veilig en efficiënt intern transport is een must voor ieder bedrijf. Voor het verplaatsen van producten in je werkplaats, magazijn, lokaal, garage of kantoor zijn er veel verschillende oplossingen. Huvema biedt een ruime keuze aan interne transportmiddelen, zoals diverse plateauwagens, steekwagens, transportwagens én meer.

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Intern transport voor productiviteit

Voor het verhogen van de productiviteit in je magazijn, werkplaats of productiehal kun je gebruik maken van diverse transportmiddelen. Huvema biedt hierin een uitgebreid assortiment aan. Vervoer je producten eenvoudig met onze steekwagens, plateauwagens of transportwagens. Ons gehele assortiment is van degelijke én veilige kwaliteit om je transport met een goed gevoel te kunnen uitvoeren. Van compacte inklapbare modellen tot modellen met een hogere draagcapaciteit: voor elk transport is er een passende wagen. Bekijk nu ons assortiment en bestel het eenvoudig online.

Interne transportmiddelen van Huvema

Huvema biedt diverse producten voor veilig én efficiënt intern transport. Het inzetten van steekwagens, plateauwagens én transportwagens is hier een mooi voorbeeld van. Verplaatsen van losse colli, onderdelen en gereedschap, orderpicking en het vervoeren van artikelen en goederen naar de expeditie is allemaal eenvoudig te doen met de interne transportmiddelen van Huvema. Alles om je productiviteit op peil te houden.

Mocht je naast het transport ook opslagmogelijkheden zoeken, dan kunnen we je diverse gereedschapswagens én mobiele werkbanken aanbieden. Hiermee sla je 2 vliegen in 1 klap: eefficiënt transport én veilige opslag van je producten.

Interne transportmiddelen bestellen

Bestel je interne transportmiddelen eenvoudig online bij Huvema. We hebben een ruim assortiment . met een grote voorraad op onze locatie in Veghel. Wil je toch wat advies, bepaalde producten persoonlijk bezichtigen, of zijn er nog extra wensen? Neem dan gerust contact met ons op via mail, telefoon of bezoek onze showroom in Veghel.

Copyright © 2022 Huvema® - All rights reserved