Werkbanken en tafels

Werkbanken en tafels

Werkbanken en werktafels zijn de duizendpoten van je werkplaatsinrichting. Een degelijke werktafel of werkbank is multifunctioneel inzetbaar én dan ook onmisbaar in de meeste werkplaatsen, garage’s, onderhoudsdiensten of technieklokalen. Huvema beschikt over een ruim assortiment van eenvoudige tot uitgebreide werktafels en werkbanken. Op deze manier hebben we voor elke welkruimte met de diverse varianten een passende tafel of bank!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 40

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Werkbank of werktafel?

Een werkbank of werktafel wordt op vrijwel alle werkplekken gebruikt. Of het nu gaat om een eenvoudige werktafel zonder veel accessoires of een uitgebreide werkbank: Huvema biedt het allemaal… Wat is voor jou het meest passend?

Een werktafel heeft de voordelen dat deze vaak voordeliger is, flexibeler én makkelijker verplaatsbaar. Een werktafel is nuttig wanneer de opslag maar minimaal hoeft te zijn, maar je toch een stevige stationaire werkplek wilt creëren. Werkzaamheden als meten, inpakken, monteren of repareren zijn dan ook allemaal goed uit te voeren aan werktafels.

Werkbanken bieden naast stevigheid en werkgemak, wat meer opslagmogelijkheden. Zo zijn de werkbanken van Huvema altijd voorzien van diverse laden, legborden of uittrekbare legborden.

Breid je werkbank of werktafel uit naar wens!

Onze standaard werkbanken en werktafels zijn eenvoudig uit te breiden, zodat deze voor jou helemaal naar wens is! Een gereedschapsbord is bij sommige modellen al standaard inbegrepen, zo niet dan kun je ze makkelijk monteren aan je werk bank of werk tafel. Daarbij is het natuurlijk handig om de bijpassende haken aan te schaffen om het plaatje compleet te maken.

Kleine aanpassing gewenst?

De werkbanken en werktafels van Huvema leveren wij normaliter met MDF werkblad, 1,2 mm gepoedercoat staal in de blauwe kleur RAL5015, naar onze mening een mooie combinatie! Mocht je toch liever een ander werkblad zien, bijvoorbeeld RVS, massief hout of een PVC coating? Laat het ons dan weten. We werken graag een offerte voor je uit met deze aanpassing. Ook een andere kleur is zeker geen probleem om de werkbank of werktafel passend te maken binnen jouw werkomgeving.

Copyright © 2023 Huvema® - All rights reserved