Werktafels

Werktafels

Een werktafel is een werkplaatsmeubel welke op 9 van de 10 werkplekken een goede toevoeging zal zijn. Een grote hoeveelheid werkzaamheden kan worden verricht aan de werkbank, zolang je er de juiste werktafel bij gebruikt. Wij helpen je graag op weg.

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tips voor jouw werktafel zoektocht

Zoals aangegeven biedt Huvema een breed assortiment werktafels. Wij geven je graag wat handvatten zodat je de juiste werktafel of werktafels voor jouw werkplek vindt.

Draaggewicht is vaak het eerste punt waarop je een werktafel zoekt. Voldoende capaciteit voor het uitvoeren van jouw werkzaamheden of het ondersteunen van je materiaal is essentieel. Omdat het draaggewicht van onze werktafels altijd hoger is dan 400 KG, zal dit in veel gevallen ruim voldoende zijn!

De afmetingen zijn uiteraard ook een belangrijke factor, want je werktafel moet natuurlijk wel passend zijn voor jouw werkplek. Al onze basismodellen hebben een lengte van 1700 mm of 2000 mm, maar een andere lengte zou op aanvraag ook kunnen. De werktafels zijn flexibel en in hoogte verstelbaar van 850 tot 950 mm,zó kun je de tafel voor elke collega instellen tot een prettige werkhoogte.

Opslagmogelijkheden is een derde criterium bij de aanschaf van een werktafel. Vind je een basic tafel met alleen een werkblad voor jou te rommelig worden, dan kun je ervoor kiezen om een variant te kiezen die met gereedschapswand en/of ladenblok wordt geleverd. Op die manier kun je gemakkelijk je gereedschap etc. netjes en overzichtelijk opruimen.

Al onze werktafels zijn gemaakt van stevig plaatwerk van 1,2mm dik en zeer robuust. Dankzij de poedercoating zijn de werktafels duurzaam in gebruik, zelfs wanneer er veel én zwaar werk aan wordt gedaan. De tafels zijn standaard voorzien van rubberen voetjes tegen het krassen van de vloer en om trillingen tegen te gaan.

In de ruime keuze die we hebben, zijn ook modellen met verlichting en tafels met een ladeblok inclusief ladeverdeling. De lades in deze ladenblokken hebben elke een capaciteit van 80 kg en kunnen tot 98% worden geopend

Mist jouw werktafel iets?

Zoek je in jouw werkbank toch wat meer opslag ruimte of net een andere verdeling van je opslag? Huvema kan losse ladeblokken leveren om je capaciteit te vergroten, maar een extra gereedschapskast is natuurlijk ook een mogelijkheid. De vakverdeling van je ladeblok kun je eventueel herzien met onze uitgekiende opties voor lade-indeling .

Werktafels op maat, geen probleem!

Een werktafel schaf je vaak éénmalig aan en moet dan ook een behoorlijke tijd mee kunnen. Daarom adviseren we je om voor een model te kiezen, dat voor jou alle vakjes aanvinkt. Zit de lengte die je zoekt er niet tussen? Mis je een gereedschapswand of ladeblok of het door jouw gewenste model? Zie je liever een andere afwerking van het werkblad? Geen probleem.

Neem voor overleg of bij twijfel gewoon even contact met ons op via info@huvema.nl / +31 (0) 413 342 275, of loop eens binnen bij onze showroom te Veghel (Kennedylaan 14). We denken graag met je mee én kunnen kosteloos een offerte mét tekening op maat maken om zo jouw ideale werktafel aan te bieden.