Werkbanken met laden

Werkbanken met laden

Een werkbank is dé oplossing als je zware werkzaamheden aan je werkplek wilt verrichten én tegelijkertijd diverse opslagmogelijkheden wilt hebben voor je gereedschappen. Met ons uitgebreide assortiment bieden we ook voor jou de passende werkbank!

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat zoek jij in je werkbank?

Werkbanken zijn er in diverse afmetingen qua lengte en diepte, ook is er een brede keuze wat betreft opties voor op je werk bank. Hierbij wat meer info om jouw perfecte werkbank te vinden.

De lengte van je werkbank is vaak te bepalen door de ruimte die je hebt en het aantal personen dat aan de werkbank werkt. Ook de hoeveelheid aan benodigde opslagruimte kan een factor zijn. Met ons voorraad assortiment bieden we werkbanken met de lengtes 1700 mm, 2200 mm en 3400 mm. De diepte van de werkbanken kan variëren tussen 600 en 750 mm. Ander gewenste afmetingen zijn mogelijk op aanvraag!

Al onze werkbanken zijn standaard voorzien van ladenkasten , kasten met zwenkdeuren of een combinatie van beide. Buiten stabiliteit biedt dit een ruime mogelijkheid aan opslag voor je materialen als gereedschap, PBM's of bevestigingsmaterialen. De ladenkasten zijn gelijk aan onze losse gereedschapskasten. De lades hebben een draagvermogen van 80 kg per lade, 98% opening én een centrale vergrendeling. Bij de werkbanken worden deze kasten daarnaast geleverd inclusief ladenverdeling en anti-slip matten in de laden. De legborden in de kasten hebben een draagvermogen van 50 kg. De totale capaciteit van de werkbanken is mogelijk vanaf 800 kg tot wel 1500 kg.

Ook zijn er modellen inclusief gereedschapswand , werklamp en elektrobalk. Daarnaast heeft ons meest uitgebreide model, de K3505 , opslagkasten bovenop de gereedschapswand.

Om het even op te sommen: de werkbanken je dus een grote opslagmogelijkheid, ruim voldoende capaciteit én is er voor elke ruimte een passend model te vinden. Dit, samen met het feit dat deze werkbanken voor blijvende kwaliteit staan, zorgt voor een jarenlang trouwe alleskunner in jouw werkplaats. Waar twijfel je nog over?

Goed gereedschap klaart de klus

Naast de opslag van onder andere je gereedschap, schaf je een werkbank uiteraard ook aan om robuust werk te verrichten op de werkplek. Daarvoor is uiteraard ook goed gereedschap nodig. Om deze werkzaamheden te kunnen verrichten biedt Huvema jou ook een ruim aanbod aan handgereedschap zoals hamers , schroevendraaiers , tangen , ratels , sleutels , we hebben het allemaal! Uiteraard is dit handgereedschap geschikt voor de professionele werkplaatsgebruiker.

Een werkblad naar keuze...

Op een werkbank worden diverse werkzaamheden gedaan. Bij de ene toepassing kan een ander werkblad gewenst zijn dan een ander. Standaard biedt Huvema uit voorraad werkbanken inclusief een 25 mm MDF werkblad dat is afgewerkt met een coating ter versteviging. Op aanvraag kunnen we al onze werkbanken uitleveren met een werkblad van RVS, metaal, massief hout of kunststof.