Luchtbehandeling

Luchtbehandeling

Vind je het belangrijk om te werken in een prettige binnenlucht? Wij helpen je graag om dit te bereiken met onze luchtbehandelingsapparatuur! Van werkplaatskachels en heteluchtkanonnen voor een aangename verwarming en zomerventilatie van je werkplaats of hobbyruimte tot luchtfilters voor de effectieve reiniging en filtering van de lucht in je werkplaats. Onze elektrische heaters hebben de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 19

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Kies de werkplaatskachel die het beste bij je past

Een prettig binnenklimaat is altijd belangrijk, óók in je werkplaats of hobbyruimte. In de winter is het fijn als je de ruimte goed kunt verwarmen, terwijl je in de zomer juist liever wilt ventileren. Onze elektrische werkplaatskachels verwarmen de ruimte zeer snel en zorgen ervoor dat je werkomgeving goed op temperatuur blijft. De belangrijkste toepassingen van onze werkplaatskachels zijn in magazijnen, werkplaatsen, winkels en soortgelijke werkruimten. Daarnaast worden ze ook veel ingezet als bouwkachel voor bijvoorbeeld het sneller drogen van stucwerk of verwarming van een werkplek op een (bouw)locatie. Met onze draagbare elektrische heaters ben je verzekerd van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Let bij het kopen van een werkplaatskachel op de capaciteit van de luchtverplaatsing per m3. Hoe groter de ruimte, hoe hoger het vermogen aan luchtverplaatsing.

Koelen, verwarmen en ventileren: creëer zélf een optimaal werkklimaat

Werken in koude omstandigheden is voor niemand prettig. Bovendien is dat tegenwoordig helemaal niet meer nodig, want onze hoogwaardige werkplaatskachels bieden je een perfecte uitkomst om aangenaam en comfortabel te werken, óók wanneer het kouder is. Zoek je juist ook wat verkoeling op je werkplek, kies dan voor een toestel met een optie voor zomerventilatie. Onze werkplaatskachels- en ventilatietoestellen zijn draagbaar en makkelijk te plaatsen op of onder je werkbank of werktafel . Ook ideaal om mee te nemen naar je klus op locatie is Soms wordt er in de werkplaats of hobbyruimte gewerkt met schadelijke gassen en stoffen. Dan wil je natuurlijk tóch graag een zo gezond mogelijke lucht op je werkplek. Een luchtfilter biedt dan een goede uitkomst. Het grootste deel van de fijnstof, zweefstoffen en microdeeltjes in je werkplaats filter je snel uit de lucht met onze Airpro 1400, waardoor het je een directe verbetering van je werkomstandigheden oplevert!

Regel je ideale werkklimaat met de apparatuur van Huvema

Huvema levert de apparatuur voor de luchtbehandeling in je werkplaats, hobbyruimte en op locatie uit voorraad. Hoogwaardige toestellen met de beste prijs/kwaliteitverhouding. Twijfel je nog wat voor jou de beste keuze is, vraag dan advies aan één van onze verkoopmedewerkers. Dat kan per mail via info@huvema.nl of telefonisch op nummer 0413 342275

Copyright © 2022 Huvema® - All rights reserved