Werkplaatskachels

Werkplaatskachels

Bij Huvema zit je goed als je op zoek bent naar een goede en veilige werkplaatskachel. Onze krachtige El-Björn kachels zijn ontworpen voor zowel tijdelijke als permanente verwarming en gemaakt om te functioneren bij de meest extreme weersomstandigheden. De heaters van El Björn zijn van absolute topkwaliteit en de beste in Europa! Deze professionele heaters worden veelgebruikt voor het supersnel verwarmen in magazijnen, garage, werkplaatsen, winkels en op de bouw als bouwplaatskachel.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Heaters van absolute topkwaliteit en de beste in Europa!

Ben je op zoek naar een veilige, krachtige en betrouwbare ventilatorkachel? Kies dan voor een van de hoogwaardige El-Björn kachels uit ons leveringsprogramma. Deze kachels zijn van Zweeds fabricaat en gemaakt om te functioneren bij de meest extreme weersomstandigheden. Op deze betrouwbare apparatuur krijg je dan ook minimaal 5 jaar garantie. De elektrische ventilatorkachels zijn ideaal voor gebruik in je werkplaats, schuur of garage. Op de bouw zijn onze werkplaatskachels veelgebruikt voor niet alleen verwarmen, maar ook het drogen van bijvoorbeeld stuc- of verfwerk. Dankzij het frame met beugel, zijn de kachels gemakkelijke te verplaatsen naar je werkplek. De kachels worden daarnaast geleverd inclusief beugel voor bevestiging aan muur of wand. Natuurlijk zit er een oververhittingsbeveiliging op onze ventilatorkachels, zodat ze veilig zijn in gebruik.

Maximale warmte in de werkplaats, garage en op de bouw

Door de combinatie van het vermogen, het compacte formaat en de ingebouwde ventilator geven onze werkplaatskachels veel warmte af. De elektrische kachelventilatoren van El Björn zijn duurzaam en gemaakt van gepoedercoat en gegalvaniseerd plaatstaal. Daarnaast zijn ze voorzien van een uniek rooster dat de luchtstroom maximaliseert. Als de ingestelde temperatuur is bereikt schakelt de thermostaat de warmte uit, maar blijft de ventilator draaien voor een optimale droging. Voor een goede ventilatie blijft de ventilator draaien nadat de ingestelde temperatuur is bereikt. De bediening is eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk. Dankzij de IP44 classificatie, zijn de Zweedse ventilatorkachels van El-Björn ideaal voor tijdelijke verwarming in extreme omgevingen zoals bouwplaatsen, dierenverblijven en andere vochtige en roestgevoelige omgevingen.

Grijp niet mis op deze populaire luchtreinigers

Met onze krachtige elektrische werkplaats- en bouwkachels, heb je geen last van uitstoot van schadelijke gassen. Bovendien is je werkomgeving snel op aangename temperatuur met een elektrische kachel. Wij bieden elektrische heaters voor professioneel gebruik van El Björn. Voor hobbymatig gebruik kun je ook kiezen voor een ventilatorkachel van Valex. Wil je snel je werkomgeving op een veilige manier verwarmen? Bestel dan vandaag nog je elektrische heater! Let er bij de bestelling op, welke capaciteit je nodig hebt en kijk vooral ook naar het voltage van de kachel. Kom je er niet uit? Bel dan even naar 0413-342275 of mail naar info@huvema.nl

Copyright © 2023 Huvema® - All rights reserved