Industriële stofzuigers en accessoires

Industriële stofzuigers en accessoires

Ons assortiment industriële stofzuigers is ideaal voor diverse (industriële) reinigingswerkzaamheden. Met onze stofzuigers voor professioneel gebruik kun je snel en makkelijk kleine en grote vuildeeltjes verwijderen, zoals hout, kunststof en metaal, maar ook organisch materiaal en materiaalresten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 44

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Je werkplek weer schoon en netjes met onze industriële stofzuigers

Zoek je een betrouwbare en krachtige industriële stofzuiger om snel en eenvoudig vuil te verwijderen en je werkplek schoon te houden? Dan ben je hier op het juiste adres. Onze stofzuigers zijn ideaal voor professioneel gebruik in en om werkplaatsen, productieruimtes, garages, bedrijfsruimten, kantoren, horeca, klaslokalen, openbare ruimten enz. Ook in de bouw worden onze stofzuigers veel gebruikt. Vooral onze alleszuigers zijn perfect als bijvoorbeeld garagestofzuiger, industriestofzuiger of bouwstofzuiger. Met een alleszuiger kun je namelijk zowel nat- als droog zuigen en bijvoorbeeld ook vuil water, modder en olie opzuigen. Daarmee zijn de nat- droogzuigers multifunctioneel en veelgebruikt geschikt voor de meest veelzijdige reinigingstaken. Dankzij ons overzichtelijke leveringsprogramma vind je snel en eenvoudig de stofzuiger die het beste bij je past.

Alle soorten vuil snel en gemakkelijk verwijderd

Wij hebben zowel basisstofzuigers als modellen met een hoge zuigkracht voor de zwaarste klussen, waarmee metalen spanen, houtresten, puin, stukken glas, afgewerkte olie, smeermiddelen en alle andere soorten afval afkomstig van mechanische fabricage kunnen worden opgezogen. Dat is handig wanneer je bijvoorbeeld veel werkt met metaalbewerkingsmachines , zoals boormachines , zaagmachines , slijpmachines , smeermiddelen etc. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor de bijbehorende accessoires van de stofzuigers, zodat je altijd het juiste opzetstuk, filter of slang mee kunt bestellen om bij de hand te hebben.

Snel aan de slag in een schone werkplek?

Vind je het fijn als je werkplek weer snel schoon en netjes is? Bestel dan veilig en eenvoudig je industriële stofzuiger en de bijbehorende accessoires via www.huvema.nl. Als je op werkdagen besteld, dan wordt je bestelling dezelfde dag door ons verwerkt en heb je je bestelling snel in huis. Handig om te weten is, dat bij onze online artikelen altijd de actuele voorraadstatus wordt vermeld, zodat je weet of je stofzuiger snel kan worden geleverd. Wil je graag eerst specialistisch advies? We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Ons adviesteam is telefonisch bereikbaar op 0413-342275 of per mail via info@huvema.nl

Copyright © 2022 Huvema® - All rights reserved