Zandstraalmachine

Artikelnummer:
14371
Typenummer:
HU ZA5F
Artikel GTIN:
8718242132947
Stel een vraag over dit product
Pallet vervoerZelf te installeren1 jaar garantieGeschikt voor professioneel gebruikK1.2 - Machines EU
Zandstraalcabine, ideaal voor het stralen van kleine en middelgrote werkstukken. Deze zandstraalmachine is geschikt om verschillende materialen te bewerken. U kunt moeiteloos voorwerpen ontbramen, schuren of schoon stralen. Veel gebruikt voor bijvoorbeeld auto- en motoronderdelen. Ook geschikt voor bijvoorbeeld ontroesten, matteren, ontzanden, ontlakken en het verwijderen van verf van voorwerpen. Een veelzijdig inzetbare machine voor garage, industrie, werkplaats, restauratie, landbouw en hobby. Deze zandstraalcabine is een eenvoudig apparaat waar iedereen mee kan werken. Uitermate geschikt voor de beginner en de professional! Voorzien van een praktische voetbediening en een afzuigsysteem voor de afvoer van stof. De straalkast kan worden gebruikt met de meest gangbare straalmiddelen (straalgrit) zoals glasparels, aluminium oxyde (korund) en speedblast. Door de grote deur aan de voorzijde zijn werkstukken makkelijk te plaatsen en te verwijderen. De stofafzuiger, filters, nozzles en een straalpistool zijn inbegrepen.
De straalkast is geproduceerd van sterk plaatstaal en hoogwaardig afgewerkt. Bovendien is de zandstraalmachine voorzien van een kras- en slagvaste poedercoating.
Overigens is voor het gebruik van deze zandstraalmachine een compressor met voldoende opbrengst vereist, die ervoor zorgt dat de luchtdruk, die nodig is om te kunnen zandstralen, aanwezig is. Wij adviseren een minimale luchtopbrengst van de compressor van 300 liter per minuut. Een passende compressor is bijvoorbeeld model 21285 HU 400-820

Contacteer ons voor afwijkende maten.

Eigenschappen:
Eenvoudig te bedienen en te onderhouden
Stabiel stralen
Uitstekende afdichting
Grote zichtbaarheid

Kenmerken

Deurafmeting 610 x 630 mm
Totale opstelruimte l x b x h 860 x 860 x 1750 mm
Uitlaatventilator 3,7-5,6 kW
Kamer ruimte 800 x 510 x 750 mm