Legbordkasten

Legbordkasten

Legbordkast, stellingkast of magazijnstelling nodig? Huvema biedt diverse types legbordkasten voor de door jou gezochte toepassing! Van lichte basis modellen tot industriële varianten, modellen met vakverdelingen of bakjes: bestel ze nu eenvoudig op Huvema.nl

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De juiste legbordkast voor jouw werkplek

Legbordkasten, magazijnstellingen of overige stellingskasten zijn op veel werkplekken niet te missen! Tijdelijke opslag van inkomende of uitgaande goederen, het wegleggen van verbruiksonderdelen of zwaardere voorraad op een legbordkast, je zult niet de eerste zijn die voor deze oplossing gaat! De lichtere varianten hebben een draagvermogen tot 60 KG per legbord, terwijl de zwaardere modellen kunnen oplopen tot 300 KG per legbord. Voor elke wens is er dus een passende capaciteit! Deze legbordkasten zijn een ideale, snelle én flexibele oplossing voor gevarieerde opslagtoepassingen!

De gegalvaniseerde leggers zijn eenvoudig te verstellen en op de door jou gewenste hoogte te instelbaar. Daarnaast kun je dus makkelijk een legbord verwijderen of extra bijvoegen, wanneer dit nodig zou zijn. De kasten zijn zowel kras- als roestbestendig en zijn voorzien van plastic voetjes waardoor de kast niet piept en krast op de werkvloer.

Vul je legbordkasten in zoals jij dat wilt!

Onze K20920 legbordkast komt standaard inclusief vakverdelingen én de K20939 wordt standaard geleverd inclusief stapelbakken . Dit zijn voorbeelden om je stellingskast nog geordender in te delen! Naast de legbordkasten bieden wij ook losse stapelbakken om je kasten na aanschaf alsnog te voorzien van bakjes, of eventueel toe te voegen. Ook extra legborden om je stellingkast uit te breiden zijn verkrijgbaar bij Huvema.

Legbordkast kopen? Twijfel niet langer!

Huvema biedt kwalitatief stabiele legbordkasten uit voorraad, diverse modellen en allemaal geproduceerd in Europa! Twijfel dus niet langer en schaf nu je gewenste legbordkast aan, we leveren deze binnen enkele dagen. Is de gewenste kast niet op voorraad of zoek je nét even iets anders? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn flexibel en denken graag met je mee om voor jouw werkplek de legbordkast naar wens te bieden.