CNC Opslag

CNC Opslag

Kwalitatief gereedschap én gereedschapshouders zijn een key voor elke professionele verspaner. Uiteraard wil je je gereedschappen en gereedschaphouders veilig en overzichtelijk gesorteerd opslaan. Met de CNC opslag mogelijkheden van Huvema is dit een fluitje van een cent. Op deze pagina vind je vast en zeker de juiste opslag methode voor gebruik bij jouw werkplek.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Opslag voor CNC gereedschap, mobiel of juist niet?

Huvema biedt een breed assortiment met opslagmogelijkheden voor jouw CNC gereedschap of gereedschapshouders. Met onze productgroep CNC opslag kun je diverse houders opslaan. De karren, houders en kasten worden geleverd vanaf 12 houders oplopend tot 120 stuks. Het maakt dan ook niet uit of je opslag zoekt gereedschappen van één freesmachine of draaibank of dat je opslag nodig hebt voor een complete productiehal met CNC banken, het kan allemaal!

De CNC opslagkasten bieden een mogelijkheid om één of meerdere kasten op centrale plekken neer te zetten in je werkplaats én de kostbare houders achter gesloten deuren te bewaren. Onze werktafel met CNC houders geven je de mogelijkheid om een werkplek naast je draaibank én freesbank te creëren, waar je zowel opslag, calculatie of nabewerkingen kunt realiseren. Met de mobiele werkplaatskarren met CNC opslaghouders kun je diverse gereedschapshouders eenvoudig transporteren naar de werkplek waar je ze moet inzetten

Naast kwalitatief gereedschap hecht Huvema ook veel waarde aan de kwaliteit van de opslag. Daarom zijn al onze CNC opslagproducten in Europa geproduceerd én bieden we hiermee blijvende kwaliteit voor jouw werkplaats.

Diverse gereedschapshouders vragen diverse opslagmogelijkheden!

Huvema is al jarenlang een bekende speler in de markt wat betreft conventioneel draaien én frezen. Daarnaast is onze TCE sectie al jarenlang een betrouwbare en innovatieve partner voor CNC verspaners. Wij zijn daarmee goed op de hoogte van de diverse opties voor gereedschappen én gereedschaphouders . Met deze kennis hebben we ervoor gezorgd dat we voor verschillende opnames de juiste CNC opslaghouders kunnen bieden

De CNC opslagproducten van Huvema hebben dan ook verstelbare houders voor morse conus houders, SK 30-40-50 houders, HSK houders én CAPTO. Op deze wijze kun je dus voor diverse machines bijvoorbeeld een CNC opslag kast gebruiken.

Advies nodig voor je CNC opslag?

Brengen alle vaktermen en ISO benamingen je in de war? Dit begrijpen we! Wij staan dan ook zeker voor je klaar met advies. Dit kan via onze website, mail of telefonisch. We beantwoorden graag al je vragen. Op werkdagen kun je ook onze locatie in Veghel bezoeken, om in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden te bespreken.

Copyright © 2022 Huvema® - All rights reserved