Bakken opslag

Bakken opslag

Bakkenkasten én bakkenstellingen bieden dé perfecte opslag mogelijkheid voor kleine onderdelen, verbruiksgoederen en klein gereedschap. Huvema beschikt over een breed assortiment, met voor jouw wens de passende oplossing. Verrijdbare bakkenstellingen, opslag van klein naar groot of een ruime stationaire bakkenkast zijn zomaar wat voorbeelden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bakken opslag, eenvoudig maar effectief!

De opslag van diverse materialen kan gedaan worden met bijvoorbeeld bakkenkasten of bakkenstellingen: een klassieke, maar nog steeds doeltreffende oplossing! Kleine materialen, onderdelen of gereedschappen kunnen gesorteerd of willekeurig worden weggelegd in de stapelbakken. Zo pak je snel de benodigde spullen, verminder je derving én onnodige zoektijd.

Wij bieden diverse toepassingen: de bakkenkasten of legbordkast met bakken zijn een stabiele en stevige mogelijkheid voor een ruime opslag. Deze zeer stevige bakkenkasten worden gemaakt van gepoedercoat staal met een ruime plaatdikte waardoor de capaciteit geen probleem kan vormen. Ook kun je de bakken makkelijk uit de kasten halen om het mee te nemen naar je werkplek of eventueel een legbord om voor een andere toepassing te gebruiken.

Verrijdbare bakkenstellingen geven je de mogelijkheid je onderdelen, gereedschappen of materialen mee te nemen naar je werkplek. Doordat ze verrijdbaar zijn, staan ze nooit in de weg! Onze bakkenstellingen zijn gemaakt van stevig plaatwerk waar je de bakken makkelijk in kan bevestigen of uithalen, wederom voor flexibiliteit en gemak.

Bakken zoek of bakken te kort?

We bieden diverse stapelbakken los aan, om je kast bij te vullen wanneer je te kort hebt of de bakjes aan vervanging toe zijn. Dit, om ervoor te zorgen dat je jouw bakkenkast of bakkenstelling optimaal kunt benutten.

Ontvang snel je bakkenkast van topkwaliteit!

Huvema levert bakkenkasten en bakkenstellingen van topkwaliteit. Deze producten worden gemaakt in Europa en zijn ontwikkeld tot robuuste modellen. Ook hebben we een ruime voorraad, waarmee leveringen snel plaats kunnen vinden. Ook hier geldt: mocht het gewenste model niet op voorraad zijn of je nét wat anders zoeken, neem dan contact met ons op via de ‘’stel je vraag’’ knop bij het product, info@huvema.nl of bel / bezoek ons gerust.

Copyright © 2023 Huvema® - All rights reserved