Gereedschapsborden inclusief gereedschapshaken

Gereedschapsborden inclusief haken voor gereedschap

Op zoek naar een gereedschapsbord inclusief gereedschapshaken?
Met onze complete sets gereedschapsborden ínclusief haken heb je alles-in-één aanschaf.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Het voordeel van een set gereedschapsborden met haken

In vrijwel alle gevallen zoek je naast een nieuwe gereedschapswand ook de bijbehorende haken. Om het je makkelijk te maken hebben we naast de losse gereedschapsborden en gereedschapshaken ook combinatiesets samengesteld, waarbij wij de keuze al voor je hebben gemaakt! Bij elk gereedschapsbord hebben wij een uitgekiende set passende set haken toegevoegd. Naast het gemak van de alles-in-één aanschaf bij deze sets, geven we je daarnaast ook een mooie setkorting!

Toch nog losse haken nodig?

Mocht je alsnog wat extra gereedschapshaken nodig hebben om buiten deze sets je gereedschapsbord helemaal optimaal in te vullen, dan kun je altijd nog wat losse haken aanschaffen. De haken zijn allemaal passend op de gereedschapsborden die wij aanbieden.

Combinatie sets uit voorraad leverbaar

We streven ernaar om de combinatie sets gereedschapsborden met haken altijd op voorraad te houden. Mocht je er meer nodig hebben dan beschikbaar zijn op de website, neem dan vooral even contact met ons op. We kunnen altijd extra sets samenstellen van de losse gereedschap borden én haken.

Ook bij de combinatiesets geldt, dat je naast de haken en gereedschapsbord, 2 wandrails ontvangt om je borden aan de wand te bevestigen.

Copyright © 2022 Huvema® - All rights reserved