Gereedschapsborden en haken

Gereedschapsborden en haken

Voor uitbreiding van je werktafel, werkbank en/of werkplaats levert Huvema een combinatie van gereedschapsborden met bijpassende haken. Zo levert Huvema een gereedschapsbord of bijpassende haken in diverse lengtes, breedtes, types én hiermee inzetbaar voor diverse doeleinden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

35 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een combinatie op maat

Ben je op zoek naar een specifieke oplossing om je gereedschap op te hangen? Of is ‘’van alles wat’’ ook prima van toepassing voor jouw werkplaats? Dit zou beide kunnen! Wat betreft de gereedschapshaken biedt Huvema diverse varianten per stuk aan, maar ook zijn er complete sets beschikbaar, zodat wij de keuze al voor je hebben gemaakt, lekker makkelijk!

Ook in de gereedschapsborden zijn er diverse opties wat betreft lengtes en hoogtes, dit maakt de borden geschikt voor zo’n beetje alle werkbanken, werktafels, wanden of overige locaties waar je deze wil inzetten! Daarnaast biedt Huvema diverse combinatiesets van gereedschapsborden met een uitgekiende selectie van haken, waarbij je meteen een mooie setkorting ontvangt!

Gereedschapsborden met haken voor elke werkbank

Het gebruik van een gereedschapsbord met haken is een mooie toevoeging voor welke werkplaats! Naast het bevestigen aan een wand, zijn de gereedschapsborden perfect te bevestigen aan een werkbank of werktafel ! Met de diverse lengtes in ons assortiment zit er vast en zeker een passende maat voor je tussen.

Hang je gereedschap stevig én snel op!

Huvema beschikt over een ruime voorraad, dit geldt ook voor de gereedschapsborden en haken. Zowel de losse producten als de sets kunnen wij snel uitleveren. Kom je er niet helemaal uit welk product jij nodig hebt of hoeveel voor jou het beste zal voldoen? Neem dan vooral contact met ons op voor advies, dit kan via info@huvema.nl of via de ‘stel je vraag’ knop.

Copyright © 2022 Huvema® - All rights reserved