Lasapparaten en lastechniek

Lasapparaten

Ben je gespecialiseerd in lastechniek, dan vind je hier een uitgebreid assortiment aan las- en snij apparatuur met verschillende functionaliteiten en specificaties voor diverse toepassingen. Je kunt daarbij denken aan electrodelasapparaten, MIG-lassen, TIG-lassen, puntlassen en plasmasnijders. Met de Telwin lasapparatuur, hebben wij de beste en meest betrouwbare lastechnische producten in huis, waarmee je perfect en veilig kunt lassen. Niet voor niets wordt Telwin ‘The Home of Welding’ genoemd! Uiteraard leveren wij ook de lastoebehoren die je nodig hebt.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 356

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De beste lasapparatuur voor perfect en veilig lassen

Onze Telwin lasapparatuur wordt over de hele wereld gebruikt van de automobielsector tot de industrie, van de bouwsector tot scheepswerven en van alle professionele divisies tot DHZ. Iedere vakman weet, dat werken met lasverbindingen veel voordelen heeft. Met lassen bereik je namelijk een sterk, licht en stijf en glad resultaat dat bestand is tegen hoge temperaturen. Het is ook eenvoudiger, goedkoper en sneller dan andere verbindingstechnieken. Dankzij deze voordelen heeft de laswereld veel technologische ontwikkelingen doorgemaakt, zodat inmiddels een enorm groot aantal materialen gelast kan worden.

De beste lasapparatuur voor perfect en veilig lassen

Vooral in de metaalbewerking en werktuigbouwkunde wordt veel gewerkt met lasapparatuur voor het lassen van metaal, RVS en aluminium. De meest gebruikte methode is het booglassen of elektrisch lassen, zoals MIG/MAG lassen en TIG lassen. Met deze technieken kun je namelijk lasverbindingen maken van zeer hoge en mooie kwaliteit. Ben je een doe-het-zelver of hobbyist, dan adviseren wij je om te werken met elektrodelassen . Onze elektrode lastoestellen zijn namelijk ideaal voor kleine reparatiewerkzaamheden. Tenslotte vind je bij ons puntlasapparatuur , dat veel gebruikt wordt voor het weerstandlassen van dun plaatmateriaal. Zoals je ziet hebben wij voor alle technieken en toepassingen wij de juiste apparatuur. Ook voor de toebehoren , zoals lastoortsen, lasdraad, lashelm etc. kun je uiteraard bij ons terecht. Zo kunnen we er voor zorgen dat je optimaal en veilig kunt lassen. Zorg bij het lassen altijd voor een stabiele en stevige ondergrond, zoals bijvoorbeeld een werktafel . Voor het netjes opbergen van je lasmaterialen is een gereedschapskast of werkplaatskast altijd een handige optie.

Voor elke lastechniek het juiste apparaat

Zoals je ziet hebben wij voor alle technieken en toepassingen het juiste lasapparaat. In de regel kunnen we altijd snel en uit voorraad leveren. Bestel je lastoestel en toebehoren eenvoudig en veilig via www.huvema.nl. Zelf je lasapparaat of toebehoren ophalen bij ons in Veghel is altijd een optie! Heb je vragen, neem dan even contact op met onze adviseurs via 0413-342275 of info@huvema.nl

Copyright © 2022 Huvema® - All rights reserved