Werkplaatsapparatuur

Professionals opgelet: in ons leveringsprogramma vind je alle werkplaatsapparatuur en werkplaatsinrichting om een complete technische, mechanische of autowerkplaats optimaal in te richten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 145-180 van 641

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Goed elektrisch gereedschap voor elke werkplaats

Goed elektrisch gereedschap is altijd een onmisbare factor in elke werkplaats. Wat dat betreft ben je bij Huvema aan het goede adres. Werk je in een technische of mechanische bedrijfswerkplaats of ben je thuis een klusser of hobbyist ? Dan weet je weet dat werken met de juiste spullen altijd goed is voor je werkplezier, want je brengt veel tijd door in je werkplaats. Een betrouwbare compressor , een handige acculader en goed werkende acculader zijn veel gebruikte toestellen op technische werkplekken. Ook voor bijproducten, zoals een werkplaatskachel en nat/droog stofzuiger en accessoires voor je werkplaatsapparatuur ben je bij Huvema aan het goede adres. Wij weten dat je projecten nóg leuker en makkelijker worden met goed werkende en betrouwbare werkplaatsmachines.

Voor iedere werkplaats het juiste apparaat

Voor de onderhoudswerkplaats, metaalwerkplaats en hobbywerkplaats hebben wij naast onze metaalbewerkingsmachines bijvoorbeeld ook een uitgebreid assortiment aan lasapparatuur met verschillende functionaliteiten en specificaties. Monteurs in de garagewerkplaats kunnen bij ons kiezen uit een breed scala aan acculaders- en starters en druppelladers voor auto’s en motoren. Ook alle aanverwante producten die nodig zijn voor de inrichting van je klusruime of werkplek, zoals een werkbank , gereedschapswagen en koop je bij Huvema.

Hulp nodig bij het maken van je keuze?

Wij begrijpen dat het soms moeilijk is om de juiste keuze te maken uit het grote assortiment aan mogelijkheden van werkplaatsmachines. Daarom kun je altijd op ons rekenen voor advies. Samen met jou komen we er wel uit om het beste apparaat eruit te pikken! Je kunt ons per mail of telefoon bereiken via info@huvema.nl en 0413-342275, maar een bezoek aan onze showroom in Veghel is natuurlijk ook altijd een optie. De koffie staat bij ons altijd klaar!

Bezoek onze showroom

Huvema heeft een showroom en demonstratieruimte van 2000 m2. We laten je daar graag ons hele leveringsprogramma zien.
Showroombezoek inplannen

Showroombezoek en het afhalen van bestellingen in Veghel is mogelijk op
werkdagen van 08.30 uur tot 16.30 uur

Online betaalmethoden
Service en onderhoud

Is jouw product na de garantieperiode defect of is er een servicebeurt nodig? Ook dan kun je op ons rekenen!

Neem contact met ons op via telefoonnummer 0413-342275. Voor onze klanten hanteren wij scherpe tarieven.

Advies en support

Onze medewerkers geven je graag deskundig advies en helpen je met het vinden van de voor jouw toepassing meest geschikte product. lees verder

Wij vinden het belangrijk dat jouw machines zo optimaal mogelijk draaien. Als klant van Huvema kun je dan ook rekenen op de support van ons technische serviceteam.lees verder

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze beste aanbiedingen en advies!

Volg ons
Copyright © 2023 Huvema® - All rights reserved