Snelstarters

Snelstarters

Met onze snelstarters van Telwin heb je een perfecte booster voor je accu met de beste prijs/kwaliteit verhouding. De snelstarters zijn ideaal bij het helpen starten van je auto, motor, vrachtwagen, bestelbus etc. als je met een lege accu bent gestrand. Onze snelstarters leveren je in korte tijd hoge startstroom en zorgen ervoor dat je snel weer verder kunt rijden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Je lege accu snel weer opladen met een snelstarter

Onze jumpstarters van Telwin zijn de ideale starthulp voor je motor, auto, bestelbus, maar bijvoorbeeld ook voor een tractor, vrachtwagen of boot. De snelstarter helpt je weer op weg als je met een lege accu staat. Met een startbooster kun je jouw lege accu namelijk weer snel opladen. Omdat de snelstarter is uitgerust met een ingebouwde accu én startkabels kun je jouw accu weer snel een boost geven om je voertuig te kunnen starten.

Wat is de juiste snelstarter voor je voertuig?

Als je een startbooster gaat kopen, zijn er een paar dingen waar je op moet letten: het type accu, het voltage, en het vermogen van de snelstarter. Het is namelijk belangrijk dat de jumpstarter past bij de accu die je wilt starten. Huvema heeft verschillende types snelstarters met diverse eigenschappen, zodat je altijd de juiste booster voor je voertuig kunt kiezen. Voor lichte motoren, kleine auto’s etc. kun je kiezen voor een lichte startbooster uit ons assortiment. Wil je een zwaarder voertuig kunnen starten, bijvoorbeeld een vrachtwagen met een dieselmotor, dan kies je beter voor een krachtige 24V jumpstarter.

Als je je voertuig een langere tijd weinig of niet gebruikt, kun je er ook voor kiezen om een druppellader te gebruiken. Daarmee houd je je accu in conditie en startklaar. Dit is vaak handig bij voertuigen die je vooral alleen in bepaalde seizoenen gebruikt, zoals bijvoorbeeld motoren, campers, jetski’s, boten etc.

Een betrouwbare starthulp binnen handbereik

De snelstarters die Huvema aanbiedt zijn van het Italiaanse merk Telwin. Daarmee brengen wij een uitgebreide serie boosters en jumpstarters met de beste prijs/kwaliteit verhouding. De meeste artikelen uit deze serie kunnen wij direct uit voorraad leveren. Snel besteld = snel geleverd! Let er bij het bestellen van je snelstarter wel op, dat het vooral bij moderne auto’s belangrijk is, dat je de juiste starthulp gebruikt. Het kan dan ook verstandig zijn om eerst professioneel advies in te winnen. Weet je niet zeker welke starthulp voor jouw voertuig het meest geschikt is, neem dan vooral even contact op met onze klantenservice via 0413-342275 of mail naar info@huvema.nl.

Copyright © 2022 Huvema® - All rights reserved