ProtoTRAK®

 ProtoTRAK is het meest verkochte en gebruiksvriendelijke besturingssysteem voor het produceren van enkelstuks of kleine series. Met dit besturingssysteem kunt u direct eenvoudige of complexe werkstukken maken, zelfs zonder enige voorkennis van CNC!

https://www.huvema.nl/nl/machines/draaien/draaibanken/xyz-draaibanken-met-prototrak/

https://www.huvema.nl/nl/machines/frezen/freesmachines-cnc/xyz-freesmachines-met-prototrak/

Werk sneller en bespaar kosten

De totale prijs om een werkstuk te maken bestaat voor 75% uit arbeidstijd! Dankzij de eenvoudige programmering met het ProtoTRAK besturingssysteem kunt u nu 4 tot wel 10 keer sneller werken! Omdat de programmering  sneller gaat, kunnen kosten aanzienlijk worden bespaard. Een perfecte oplossing om uw productie te optimaliseren en de capaciteit te verhogen, maar  ook een mogelijkheid om uw producten te kunnen aanbieden tegen een meer concurrerende prijs!  

Eenvoudig programmeren zonder CNC kennis.

Werken met het ProtoTRAK besturingssysteem vereist geen grote mate van ervaring! Ervaring met conventionele machines is meer dan voldoende.   Bijkomend voordeel is, dat uw personeel dus ook minder hoog of minder specifiek opgeleid hoeft te zijn. Bovendien bieden wij u standaard en kosteloos een volle dag training  (max. 3 personen) bij aankoop van een XYZ-machine.  Hierdoor kunt u zelf snel en eenvoudig aan de slag met het ProtoTRAK besturingssysteem.  

Complexe werkstukken in een handomdraai.

Het ProtoTRAK systeem biedt u vele mogelijkheden, zonder dat u alles zelf hoeft te berekenen. Zo kunt u met een freesmachine o.a. cirkels frezen, gatenpatronen boren, een kamer frezen en nog zoveel meer. Met een draaibank kunt u o.a. een cone draaien, profielen draaien, conische schroefdraad snijden etc.! Aan de hand van een interactief invulproces voert u de gegevens in het  ProtoTRAK systeem. De computer rekent aan de hand van deze gegevens de juiste bewerking op het basismateriaal uit. Daarbij bepaalt de computer  tevens het optimale toerental en de bijbehorende spoed voor het product. Ter controle kunt u het resultaat zelfs simuleren op het beeldscherm! Via het beeldscherm worden vervolgens de bewerkingsinstructies getoond. Dit zorgt ervoor dat u de machine eenvoudig kunt bedienen.  

 
 

                                         HEEFT U VRAGEN? 
                         OFFERTEAANVRAAG? - DEMO IN ONZE SHOWROOM? - DEMO OP LOCATIE?

 

Levering en installatie

De XYZ machines zijn exclusief voor Nederland te koop bij Huvema. Alle XYZ machines worden ex works UK geleverd. Onze technici kunnen er uiteraard voor zorgen dat de machine correct  en gebruiksklaar wordt geinstalleerd.

Hulp op afstand

Indien u na de uitgebreide kosteloze training nog vragen heeft, helpen wij u uiteraard graag verder om het beste uit het ProtoTRAK systeem halen!

Gratis training

Bij aankoop van een XYX machine bieden wij u standaard en kosteloos een volle dag training (max. 3 personen). Hiermee hebben u en uw team vervolgens alle kennis in huis om het beste uit uw nieuwe XYZ machine te halen. 

Service

Met de eigen technische dienst biedt Huvema een professionele oplossing voor alle onderhouds- en eventuele reparatiewerkzaamheden aan de machines. Gekoppeld aan de kwaliteit van de XYZ machines, die al sinds 1984 worden geleverd, bieden wij hiermee een bewezen betrouwbare en degelijke formule.

Onderdelen

Dankzij het onderdelenmagazijn van 1700m³ zijn vrijwel alle onderdelen snel en rechtstreeks leverbaar.

Demonstratie 

Wilt u meer weten van de XYZ machines en het ProtoTRAK besturingssysteem?  Kom gerust langs en maak een afspraak voor een demonstratie in onze showroom in Veghel. Ook kunnen we een afspraak maken bij u op locatie om het unieke ProtoTRAK besturingssysteem te demonstreren.

Demobox

Wij beschikken over een demobox, waarmee wij bij u op locatie het unieke ProtoTRAK systeem kunnen demonstreren. Hiermee kunt u zelf op praktische wijze alle functies en voordelen van het ProtoTRAK besturingssysteem ervaren. Meer informatie

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met: 

Henri Steeghs

06 51 413 290
Henri.Steeghs@huvema.nl