0
Subtotaal mandje: €0.00

Slijpen Schuren

Slijpen Schuren

Schuren, slijpen, polijsten en ontbramen wordt onder andere in de metaalsector toegepast voor metalen zoals koper, aluminium en roestvaststaal. Een ruw oppervlakte kan nadelig zijn om mechanische redenen, wanneer u bijvoorbeeld een onderdeel met een ander onderdeel in contact brengt en er zo weinig mogelijk wrijving moet optreden. D.m.v. deze bewerkingen kunt u metaal of andere materialen verdichten.

Toepassingsmogelijkheden
De toepassingsmogelijkheden zijn zeer breed. Met de bewerkingsmachines van Huvema, kunt u een perfect gelijkmatig, nauwkeurig en glad resultaat en goede oppervlaktekwaliteit bereiken. Hierdoor zijn de machines ook uitstekend geschikt voor eindbewerkingen. De bewerkingsmachines van Huvema zijn geschikt voor het (na)slijpen van boren, het afbramen, vlakschuren, gladmaken en schoonmaken en afwerken van werkstukken van staal en aluminium.

Toebehoren
Ook de toebehoren voor deze bewerkingsmachines, zoals schuurbanden, polijstschijven en schuurlinnen is verkrijgbaar via shop.huvema.nl.
Om uw ogen goed af te schermen tegen de fijne metaaldeeltjes die met grote snelheid wegspringen tijdens de bewerking, bieden wij via shop.huvema.nl ook veiligheidsbrillen als toebehoren. Maak ook gebruik van onze andere persoonlijke beschermingsmiddelen als gehoorbescherming (slijp- en schuurmachines maken veel lawaai)!

- Genoemde prijzen zijn verkoop adviesprijzen exclusief BTW -