NEWALL digitale uitlezing
Constante nauwkeurigheid op een conventionele draaibank of freesmachine

Schaalverdelingen van machines zijn vaak uitgerust met een nauwkeurigheid op 0,05 mm tot 0,02 mm. Wil je écht nauwkeurig positioneren, dan is een digitale uitlezing onmisbaar.

Producten digitale uitlezing

Made in UK en toch uiterst voordelig in prijs

Met het merk Newall leveren wij hoogwaardige en krachtige digitale uitleessystemen (DRO) en lineaire feedback-encoders. Gefabriceerd en ontworpen in de UK. De digitale uitlezingen van Newall zijn één van de meest geavanceerde, toonaangevende uitlezingen die vandaag de dag verkrijgbaar zijn. Nauwkeurige producten voorzien van een uiterst betrouwbare meettechnologie.

De Newall uitleessystemen kunnen op elke machine gebouwd worden. Je kunt het systeem zelf eenvoudig op je machine monteren met behulp van de meegeleverde montagemiddelen. Je kunt er ook voor kiezen om het systeem door ons te laten opbouwen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hoogwaardige kwaliteit

Met de hoogwaardige DRO systemen van Newall kun je constant nauwkeurig blijven werken, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. De metingen zijn inductief, waardoor er geen open delen zijn tussen het meetsysteem en het liniaal. De linialen en meetkoppen zijn stof- en waterdicht volgens klasse IP67, waarmee het uniek is op de markt. Het systeem werkt niet met breekbare glaslinialen, is ongevoelig voor schokken en vibraties en heeft geen reiniging of onderhoud nodig. De uitleeskasten hebben een zeer gebruiksvriendelijk display met vele bedieningsfuncties. Dankzij al deze eigenschappen zijn de meetsystemen van Newall zeer geschikt voor intensief, industrieel gebruik.

Newall
Copyright © 2022 Huvema® - All rights reserved