Subtotaal mandje: €0.00

Boormachines

Boormachines

Op zoek naar een Boormachine? Ontdek het grootste assortiment Boormachines online bij Huvema. Huvema heeft het meest uitgebreide programma aan boormachines in Europa, uit voorraad leverbaar! De betrouwbare en stevige machines zijn van professionele kwaliteit met een extra sterke kolom en onderhoudsarm. Uiteraard zijn onze boormachines uitgevoerd volgens de laatst geldende Europese richtlijnen. Zo zijn de machines o.a. uitgevoerd met een noodstop, is de boorspil beveiligd met een beschermkap en is de pouliekap voorzien van een schakelaar, die de machine uitschakelt zodra u de kap opent. Voldoet uw huidige machine niet meer aan de richtlijnen? Wij passen de machine graag voor u aan!

De Huvema boormachines zijn zeer geschikt voor het verrichten van algemeen voorkomend en nauwkeurig boorwerk. Huvema biedt boormachines voor hobbyisten, werkplaatsen en productiewerk. Ook de bijbehorende boorhouders en het boorgereedschap zijn verkrijgbaar bij Huvema.

Bel voor meer informatie +31 413 34 22 75 of mail naar info@huvema.nl

 

V-SNAAR BOORMACHINES

De V-snaar boormachines hebben als voordeel, dat de machines een stuk lichter zijn t.o.v. tandwiel boormachines. Daarnaast zijn deze machines veelal goedkoper is in de aanschaf en daardoor prima geschikt voor bijvoorbeeld hobby projecten. De tafelmodellen zijn voorzien van een stevige voetplaat die met bouten op een solide onderstel bevestigd kan worden. De zwaardere uitvoeringen (de zgn. kolomboormachines) zijn vaststaande machines met de voet rechtstreeks op een stabiel oppervlak. Deze machines zijn stabieler, waardoor er meer kracht op gezet kan worden.

Huvema biedt V-Snaar aangedreven boormachines in 5 categorieën, afhankelijk van de mate van gebruik:

TANDWIEL-BOORMACHINES

De boormachines in deze serie werken middels tandwieloverbrenging, waarmee een krachtige overbrenging van de motor op het boorgereedschap wordt bereikt. Kenmerken van deze machines zijn een hoger koppel, comfortabel gebruik, weinig slijtage en een lange levensduur. Een bijkomend voordeel van tandwiel aangedreven boormachines, is dat de boorsnelheid makkelijk kan worden omgeschakeld. Deze machines worden veelal ingezet bij zwaarder en continue werk en zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld vloeiboren.

 

RADIAAL BOORMACHINES

De radiaalboormachines van Huvema worden veelal gebruikt in constructiewerkplaatsen en zijn geschikt voor intensief gebruik. Deze machines worden geleverd met boortafel.De industriële radiaalboormachines van Huvema zijn hoogwaardig afgewerkt en comfortabel in het gebruik. Dit maakt ze geschikt voor veelvuldig gebruik en voor zwaar werk. De snelradiaal boormachines van Huvema zijn bijvoorbeeld geschikt voor o.a. het veelvuldig boren van gatenpatronen op een ruim oppervlak. De machines zijn voorzien van een hydraulisch klemsysteem en hebben, ondanks de omvang een groot bedieningsgemak.

BOORMACHINES MET KRUISTAFEL

Op de Huvema boormachines met kruistafel kunnen werkstukken gemakkelijk worden gepositioneerd. Deze machines zijn dan ook zeer geschikt voor coördinaten boren. Verder hebben deze machines de mogelijkheid om te frezen. De machines zijn zeer geschikt voor (semi)professioneel gebruik.

 

BOORGEREEDSCHAPPEN

Huvema levert een zeer uitgebreid programma aan boorhouders en boorgereedschap. Alle producten worden uit voorraad geleverd tegen de beste prijzen. A-kwaliteit producten van veelal Europees fabricaat. De sterke metaalboren van Huvema staan bekend om de zware kwaliteit en lange levensduur. Geschikt voor de professionele hobbyist, technische dienst, ZZP'er en de verspanende industrie. Topkwaliteit voor super prijzen! Huvema biedt verschillende metaalboren: metaalspiraalboren, verzinkte- of souvereinboren, conische boren en centreerboren.

Veilig online besteld bij shop.huvema.nl. Vandaag besteld = morgen geleverd !